Borges & co ut i VM-playoff

Overtidsdrama for Costa Rica

Costa Rica, uten Celso Borges, hadde en gylden mulighet til å sikre seg direkte VM-plass i nattens oppgjør i Washington. Et USA-mål fem minutter på overtid sendte derimot Los Ticos ut i playoff-kamper mot Uruguay.

Tekst av Martin Henriksen, Arkivfoto: daylife.com
Lagt ut: 15. October 2009 - 08:28

Costa Rica scoret to raske mål på RFK Stadium i Washington D.C og kunne gå til pause med 2-0. Hjemmelaget reduserte i det 74. minutt, og i det 95. headet Jonathan Bornstein inn utlikningen.

Med ett poeng trygget USA avdelingsseieren. Med seg til VM får amerikanerne Mexico og Honduras.

Honduras og Costa Rica havnet begge på 16 poeng, men Costa Rica måtte se seg slått på dårligere målforskjell.

Den eneste muligheten for å se Celso Borges i Sør-Afrika neste år er nå om laget vinner dobbeltoppgjøret mot Uruguay. Kampene spilles 11. og 14. november.