Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

FFKSUPPORTER.NET INVADERER POLEN

Intet nytt fra østfronten del 3

VI VANT! Hardtarbeidene østfoldinger banket polakkene sønder og sammen i Wronki i kveld. Bra jobba, guttær!

Tekst av Martin Henriksen
Lagt ut: 07. August 2009 - 00:18

ffksupporter.net er tilbake på hotellet etter en lang og innholdsrik togtur til Wronki, fem mil fra Poznan. Et lite forglemmelig tettsted langt ute på det polske bondelandet,

Det var her kveldens storoppgjør i Europa ble spilt. Fotballturister fra plankebyen mot de kontinentale storfavorittene Lech.

Men jaggu vant vi ikke hele greia. I hvert fall kampen. Hodespesialisten Gashi og gromgutten fra Estland dunket inn hvert sitt mål, og da kan det være det samme at polakkene fikk en trøstecoring.

All ære til alle guttane i dag. Innsatsen var glimrende, det ble kriget om hver ball, og med passe nøytrale øyne vil vi påstå at seieren var fortjent.

Applaus også til de fremmøtte Fredrikstadsupporterne. ffksupporter.net tok pingletrikset og fløy ned, men et tredvetalls tapre aristokrater valgte buss som transportalternativ. Og det var vanskelig å se at folk hadde 17 timer reise bak seg under kampen. Stemningen var strålende, sola varmet og meldingene haglet.

Jeg ble rett og slett stolt av å være Fredrikstadgutt i Polen i ettermiddag. Det som ble levert både på banen og tribunen var imponerende.

I kveld er det lov å feire, Tom Freddy.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f