Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Møter Lech Poznan

Tøff motstand i Europa League

FFK har to vansklige kamper foran seg etter at det ble klart hvilken motstander de fikk i tredje kvalifiseringsrunde til Europa League.

Tekst av Raymond Bråthen
Lagt ut: 17. July 2009 - 15:15

Før dagens trekning var det klart at FFK ville få et av lagene AS Roma, Metalist Kharkiv, Lech Poznań, FC Zestafoni/Helsingborg eller SC Vaslui. I utgangspunktet ingen lag som ville være spesielt positive for FFK hverken økonomisk eller sportslig.

Etter trekningen ble det klart at FFK møter det polske laget Lech Poznań med hjemmekamp først. Laget spilte i UEFA cupen så sent som i fjor og gjorde det bra med avansement fra gruppespillet hvor de vant over Feyenoord og spilte uavgjort mot Nancy og Deportivo La Coruña. Før dette slo de blant annet ut Grasshopper og Austria Wien.

På sin twitter blog beskriver tidligere sportsdirektør i FFK, Tor-Kristian Karlsen, trekningen som vanskelig. -Lech Poznań er bra fremover med kanskje de to beste offensive spillerne i polsk fotball: Stilic og Lewandowski.

Til fredrikstadfk.no sier Aune at han venter tøff motstand fra et et godt lag med gode supportere, men at han er fornøyd med hjemmekamp først, spesielt på grunn av det tette kampprogrammet med bortekamp mot Aalesund den 27. juli og hjemmekamp mot Viking 2. august.

Det er ventet storinnrykk fra Polen, så hele DnB Nor tribunen vil bli holdt av til bortesupporterne. Salg av billetter for hjemmesupportere er allerede i gang. Innehavere av sesongkort har forkjøpsrett på sine plasser. Denne retten går ut 21. juli.

Les mer om Lech Poznań på Wikipedia

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f