Husk meg
Brukernavn
Passord

Eggen ønsker Buer Johansen og Brenne

Knut Torbjørn Eggen har bekreftet at han ønsker å hente Simen Brenne (Moss) og Rune Buer Johansen (Sogndal) foran neste sesong... (Oppdatert 00:25)
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 19. September 2003 - 23:10
Det var Dagbladet som i dag skrev at Knut Torbjørn Eggen ønsket å snakke med Sogndals Rune Buer Johansen angående overgang ved sesongslutt.

På fredrikstadfk.no bekrefter Eggen denne interessen i kveld:
"Det er forøvrig riktig som det står i Dagbladet i dag at Rune Buer Johansen er en spiller vi kan tenke oss neste sesong. Vi er hele tiden på utkikk etter lokale spillere som prestert i toppfotballen. Vi er avhengig av de som kjenner veien. Skjult læring er viktig og vi trenger folk som er gode nok. Rune har bevist det over tid. Vi vet at kontrakten hans går ut, og at han blir ettertraktet på markedet. Simen Brenne er en annen spiller vi ønsker oss foran neste sesong."

Rune Buer Johansenhttp://www.sil-fotball.no/digimaker/pictures/Rune_Buer_Johansen_tBty4Zen.jpg
Rune Buer Johansen har hatt en fantastisk sesong for Sogndal i Tippeligaen i år. I skrivende stund ligger han faktisk som nr. 6 på VG-børsen. Bare Ørjan Berg, Martin Andresen, Erik Hoftun, Runar Berg og Frode Johnsen har hatt en bedre sesong enn Buer Johansen i Tippeligaen, ifølge VG. Det sier noe om hans kvaliteter. Nå er midtbanespilleren bosmanspiller, og har pr. i dag ikke mottatt kontraktsforslag fra Sogndal. Sannsynligvis vil flere klubber være interesserte i 30-åringens underskrift, og danske klubber skal etter ryktene også være inne i bildet. Konkurransen blir med andre ord steinhard.

Det som kan tale i FFKs favør er at Buer Johansen som kjent har en fortid i klubben. De av oss som har fulgt FFK noen år, husker at Buer Johansen gjorde sine saker godt da han spilte for oss i 1992. Etter nedrykket til 2. divisjon gikk han derimot til Moss, og har også vært innom Kongsvinger en kort periode. Men det er i Sogndal han har stabilisert seg som en meget god spiller, og i år har han blomstret for alvor. Mange har faktisk hevdet at østfoldingen (født i Trømborg)burde vært tatt ut på landslaget. Kanskje blir det både landslagsspill og FFK i Tippeligaen for Buer Johansen neste år? Det er lov å drømme, men det hadde uansett vært nærmest uvirkelig på en fantastisk måte dersom Eggen fikk lokket Buer Johansen tilbake til Plankebyen!

Fredriksstad Blad har vært i kontakt med Sogndal-spilleren, og han kan der avsløre at han allerede har snakket med Knut Torbjørn Eggen, og at FFK kan være aktuelt.

- Jeg har veldig sans for Eggen som trener, og skulle gjerne spilt for han en gang. Som Østfold-gutt er det gledelig og spennende det som skjer i FFK om dagen. Moss FK er for de i og rundt Moss. FFK er det store laget i fylket, påpeker Buer Johansen ovenfor FB.

Han røper også at spill i 1. divisjon ikke overraskende er uaktuelt, at han hadde et kjempeopphold i FFK i 92, og at han har en muntlig avtale om å gi Eggen beskjed når han har bestemt seg for hva han ønsker mest... Vi krysser fingrene!

Simen Brenne
Brenne er Fredrikstadgutt som beklageligvis ble snappet opp av Moss fra Selbak for noen år siden. Den tekniske, talentfulle offensive midtbanespilleren/spissen har gjort sine saker godt i Moss. Så godt at han ved gjentatte anledninger har figurert i startoppstillingen på U21-landslaget. Men hvorfor skal Brenne spille i Moss?

I motsetning til Buer Johansen, så er Simen Brenne fortsatt under kontrakt med sin klubb. Moss vil neppe selge Brenne, og aller minst til FFK, dersom vi kjenner Moss FK rett. FFK har tidligere i år forhørt seg med ledelsen i Moss om tillatelse til å snakke med spilleren, men fikk blankt avslag da. Men MFK er ingen rik klubb, og ettersom Brennes kontrakt ikke varer evig, så har historien vist at Moss - av økonomiske årsaker - nærmest blir tvunget til å selge sine beste spillere. Så dersom FFK virkelig ønsker Brenne foran neste sesong, så vil det koste en del - og da er man trolig sterkt avhengig av betydelige økonomiske midler fra sponsorer. Ingen tvil om at det å etablere seg i Tippeligaen vil koste, men det vil sannsynligvis koste mer å la være å forsterke laget på denne måten.

FFKSupporter.net gleder seg over at Eggen har kastet øynene på disse to spillerne, og følger spent med på utviklingen.


(Foto: www.sil-fotball.no)
(Foto: www.mossfk.no)

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340