Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Da er det klart:

- Patrik Gerrbrand tilbake i Hammarby

- Det er spennende og kult at Patrik kommer tilbake, forteller Michael Andersson, til Hammarbyfotball.se

Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 17. June 2009 - 13:26

Det er ikke mange dagene siden FFK bekreftet at Patrik Gerrbrand var fristilt fra kontrakten. I dag melder Hammarby at publikumsyndlingen som vender tilbake til klubben han forlot i 2005 til fordel for spill i engelske Leicester.

- Etter å ha mistet et par profiler kjenner det nokså positivt at vi får hjem en stor Hammarbyprofil, forteller Michael Andersson.

Allerede i fjor sommer spekulerte ffksupporter.net i at Patrik Gerrbrand led av hjemslengesel, og at et salg kunne være nært forestående. Et salg ble det ikke, men ett år senere er det altså klart at Gerrbrand virkelig ønsket å dra hjem:

- Patrik har uttrykt at han virkelig vil komme hjem og hjelpe Hammarby i den situasjonen vi er i etter denne våren som jo har vært tøff, fortsetter Andersson.

Midstopperen skal ha skrevet under en 2,5-årskontrakt med klubben.

- Vi vet at "Totte" holder høy kvalitet og er en bra forsvarspillere som med all sikkerhet vil bite bra fra seg nå når han kommer tilbake til Hammarby og Allsvenskan. Det øker vår kvalitet på forsvarssiden, avslutter Andersson.

FFKs administrerende direktør Runar Henriksen har lagt ut en kort kommentar om overgangen på klubbens offisielle sider:

- Vi er svært fornøyde med løsningen og ønsker både Patrik Gerrbrand og Hammarby lykke til videre, forteller Henriksen til fredrikstadfk.no.

Les Patrik Gerrbrands avskjedsintervju her på ffksupporter.net eller hans gjenforeningsintervju hos hammarbyfotball.se.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f