Husk meg
Brukernavn
Passord

Bilder fra FFK-Start

Roger Valestrand var på plass under gårsdagens kamp, og i dag kan FFKSupporter.net bringe noen bilder fra oppgjøret mot sørlandets teknikere.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 15. September 2003 - 20:28
Bilder fra FFK - Start
Roger Risholt i kamp mot gamle lagkamerater som ikke var redd for å hoppe inn i tacklinger - både på lovlig og ulovlig vis.
Risholt er lite fornøyd med dommer Skjervolds avgjørelse. Like etterpå ble han byttet ut til fordel for Bjørnar Johannessen. Risholt slet med en halsbetennelse og kom kom aldri helt i gang i denne kampen.
Christian Petersen blir taklet og skaffer FFK frispark i god posisjon. Start var hele tiden meget aggressive og pådro seg mange frispark og gule kort.
Håkan Söderstjerna i fint driv langs venstrekanten. Dessverre skapte ikke svensken så mye hodebry for Starts høyreback som vi hadde håpet, men han glimtet til i perioder i 1. omgang.
Markus Ringberg kan bare observere at Start er best i nærkampene og vinner her en av flere dueller.
Roger Helland har her akkurat headet inn 1-1 til full jubel både blant spillere og tilskuere.
Markus Ringberg fikk dessverre utrettet lite mot Start-forsvaret.
Bjørnar Johannessen kom inn for Roger Risholt etter halvtimen og la igjen en god innsats. Her sitter han derimot utenfor banen av uviss grunn, og ansiktsuttrykket er heller ikke så lett å tolke...
Rikhardur Dadason ble matchvinner med en strålende heading og gratuleres her av Roger Helland, Bjørnar Johannessen og Jørgen Pettersen!
...og feiringen fortsetter. Bjørnar Johannessen viser tydelig hvor viktig denne scoringen var.
Magnus Riis fikk sin debut da han ble byttet inn for Olof Watson. Morsomt å se lokale unggutter på laget, og Riis er nok en spiller vi vil se mye av i FFK-drakta i tiden som kommer!
(Foto: Roger Valestrand, Kommentarer: Trond Johansen)

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340