Costa Rica på vei mot VM

Celso Borges scoret mot USA

Costa Rica tok et langt steg mot neste års fotball-VM med seier 3-1 over avdelingsleder USA i natt. FFKs nye stjerneskudd Celso Borges sørget for "Los Ticos'" andre mål.

Tekst av Martin Henriksen, Foto: daylife.com
Lagt ut: 04. June 2009 - 07:52

Med nattens seier er det nå Costa Rica som har tatt over ledelsen i CONCACAFs kvalifiseringssluttspill.

Kampen mot USA ble spilt på Estadio Saprissa i San José, Celso Borges' gamle hjemmebane.

Álvaro Saborio sørget for 1-0 til hjemmelaget etter bare 82 sekunder. Elleve minutter senere doblet Costa Rica ledelsen. Esteban Sirias slo inn feltet. Celso Borges tok ballen på direkten med høyre fot, og sendte den inn i det tomme nettet.

Pablo Herrera gjorde 3-0 etter pause, før USA fikk sin redusering ved Landon Donovan.

Seieren over USA fører Costa Rica opp på tabelltopp med ni poeng etter fire kamper. Neste kamp spilles borte mot Trinidad & Tobago natt til søndag norsk tid.

26/04/2024 21:35 | 06d4061f