Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Bosmansituasjonen fremdeles uavklart

- Gerrbrand og Wehrman ferdige i FFK

I løpet av en innholdsfri pressekonferanse på Fredrikstad stadion opplyste Runar Henriksen hele verden at Gerrbrand og Wehrman ikke har noen fremtid i FFK. De resterende bosmanspillernes fremtid er fremdeles uavklart.

Tekst av Øystein Holt, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 29. May 2009 - 14:35

Ingenting nytt kom frem under dagens presskonferanse. Det eneste som ble stadfestet ettertrykkelig en gang for alle er at to spillere allerede i sommer har anledning til å vurdere om gresset er grønnere andre steder.

Going down under?

Kasey Wehrman vil ikke få noe nytt tilbud fra Fredrikstad, og det skinte tydelig igjennom at det var ubehagelig for Henriksen å snakke om dette. Videre ble det uttalt at FFK vil være løsningsorienterte og fleksible for at Wehrman skal finne seg en ny klubb allerede i sommer. Etter ansiktsutrykkene å dømme, ser de helst at denne klubben er lengst mulig unna - gjerne i Australia. Noe videre begeistrert for murbrekkeren var de i hvert fall ikke.

I overført betydning betyr dette, med litt jovial fredrikstadfolkelighet, at Kasey Wehrman blir sparket på dør ved første mulige anledning. Skulle noen der ute være interesserte i en habil fotballspiller, så er det bare å ta kontakt med FFK snarest.

Bærebjelken brast

Den andre bærebjelken fra sølvsesongen som heller ikke har noen rødhvit fremtid er Patrik Gerrbrand. Dette begrunnes med personlige årsaker, og det skal være gjensidig enighet mellom partene om å ikke forlenge forholdet. ffksupporter.net håper at ting ordner seg for den solide stopperen.

Unggutta består

En gledelig nyhet var derimot at de lokale talentene, og trolig økonomisk gunstige, har blitt tilbudt en fremtid i klubben. Agim Shabani og Martin Elvestad har begge tilbud om å forlenge ut 2010, men Henriksen åpnet også for at utlån kan være aktuelt.

Øh, vi skal forhandle med resta...

Til slutt så FFK det nødvendig - med Henriksen i spissen - å påpeke at man skal innlede forhandlinger med de resterende bosmanspillerne.

Jasså, skal man snakke med de resterende bosmanspillerne? Det kom jo som et sjokk...

Det betyr at Abgar Barsom, Pål André Czwartek, Raymond Kvisvik og Gardar Johannsson fortsatt kan ha en fremtid i FFK dersom forhandlingene leder frem innenfor de økonomiske rammene klubben kan leve med.

PS! Det finnes noe som heter pressmelding. Benytt dette neste gang.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f