Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Barsom til Örgryte:

FFK-kapteinen forlenger neppe

Abgar Barsoms dager ser ut til å være talte. Trolig vender FFK-kapteinen tilbake til Sverige.

Tekst av Øystein Holt, Foto: Morten Hauge
Lagt ut: 28. May 2009 - 14:38

Etter at Abgar Barsom ble observert på tribunen under Gøteborgderbyet mellom IFK Göteborg og Malmö FF har ryktene ingen ende ville ta. Allsvenska24-bloggeren Martin Johansson hevder at Barsom har vært observert i samtaler med Örgryte samme dag:

- Ifølge rykter - eller rykter og rykter, vi snakker faktisk om ekte øyevitner her - har Barsom blitt observert i nærheten av ÖIS-gården under mandagen, skriver han i sitt blogginnlegg.

Avisen Nerikes Allehanda har tatt en prat med Abgar Barsom, og midtbanespilleren legger ikke skjul på at svenske klubber kan være aktuelt:

- Det har kommet mange forespørsler fra blant annet svenske klubber, men ikke noe konkret hva jeg vet. Det er opp til Fredrikstad siden jeg fortsatt er under kontrakt med klubben, forteller Abgar Barsom.

31-åringen har bare litt over et halvt år igjen av kontrakten. Fra 1. juli trenger ikke Barsom lenger å informere FFK om eventuelle forhandlinger og står derfor fritt til å avgjøre sin fremtid. Overfor NA legger ikke Barsom skjul på at hans tidligere klubb Örebro SK også kan være aktuelt, men samtidig understreker han at ingenting er sikkert per i dag:

- Man får se hva man vil drive med i fremtiden. Jeg kan tenke meg Milan og Real Madrid også. Jeg utelukker ingenting.

I løpet av elleve allsvenske serierunder står Örgryte igjen med ett eneste poeng. Mye tyder derfor på at klubben ønsker forsterkninger allerede i sommer for å komme seg ut av den sportslige krisen. I så fall må Örgryte bli enig med Fredrikstad om en eventuell overgang.

Etter hva ffksupporter.net erfarer skal FFKs sportslige utvalg i går ha bestemt å innlede forhandlinger med Abgar Barsom, men klubben har ikke de helt store forhåpningene å komme i land. Dermed tyder mye på at Abgar Barsom ikke er FFK-spiller utover denne sesongen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f