Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

FFK presenterer ny spiller

Afrikansk talent FFK-klar

I dag ble det klart at 18 år gamle Atakora Lalawele blir FFK-spiller. Den 18 år gamle midtbanespilleren fra Togo kommer foreløpig på lån til 1. juli men FFK har sikret en gunstig opsjonsavtale.

Tekst av Øystein Holt og Trond Johansen, Foto: sportconsulting.cz
Lagt ut: 17. March 2009 - 14:00

Det er fredrikstadfk.no som melder det i dag.

sportconsulting.cz - et nettsted og agentselskap som markedsfører fotballspillere - beskrives Atakora Lalawele som en intelligent spiller med teknikk, hurtighet og blikk for spillet. Spilleren skal være god med begge bein, og kan spille både til høyre og venstre på midtbanen, samt sentralt.

Nettstedet hevder samtidig at Atakora Lalawele ofte omtales som Togos svar på Joe Cole, og vurderes som en av de største talentene i landet. Den 168 centimeter høye og 62 kilo lette spilleren står bokført med flere U17- og U21-landskamper for den fremdastormende fotballnasjonen vest i Afrika.

- Jeg liker meg best til høyre, men kan spille sentralt. Nå gleder jeg meg til å trene med FFK, så får vi se hvordan dette endre, sier "Lala" selv til fredrikstadfk.no.

Lalawele gjorde seg for øvrig bemerket i det afrikanske U17-mesterskapet med et av turneringens vakreste scoringer i en kamp mot Sør Korea i 2007. Målet kan ses på fifa.com.

Etter det ffksupporter.net erfarer har FFK i dette tilfellet fraviket prinsippet om at de skal se samtlige spillere live før de signeres. I stedet har man valgt å stole på Patrick Mörks anbefalinger. Han er også agenten bak overgangene til Wallace Pereira, Daniel Örlund, Dominic Adiyiah og Levon Pachajyan.

Fredrikstad har sikret seg en spiller som de siste årene har stått på blokka til flere europeiske klubber. Blant interessentene har vært belgiske Anderlecht, portugisiske Sporting Lisboa, hollandske Groningen og franske Auxerre. Nå går turen isteden til Norge og Fredrikstad for den unge og talentfulle midtbanespilleren. Velkommen!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f