Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Bekrefter slosskamp:

Gerrbrand forbanna på Demokraten

Demokraten kommenterer i dag at Patrik Gerrbrand pådro seg en ansiktsskade i et basketak med Kasey Wehrman. - Ren røgn, raser Gerrbrand overfor fotballmagasinet.no.

Tekst av Øystein Holt, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 09. March 2009 - 14:58

Ryktene har vært mange den siste tiden om intern uro på alle nivåer i FFK. Patrik Gerrbrand og Kasey Wehrman skal ha røket i tottene på hverandre under treningsleiren i Portugal, og svensken legger heller ikke skjul på at så er tilfelle:

- At vi røk i hop, det gjorde vi, forteller Gerrbrand uten å nøle, men Wehrman skal ikke få skylden for kinnbensbruddet. Svensken kaller det ren løgn at noen ble skadet i basketaket.

- Jeg prøver å få tak i en journalist i Demokraten som har skrevet om det. Han kan få bli med meg til sykehuset og spørre legen om dette er en skade som kan ha kommet for en uke siden, fortsetter han overfor fotballmagasinet.no.

Selve bruddet stammer fra et sammenstøt i treningskampen mot Örebro:

- Det var veldig hovent da, så det var kanskje vanskelig å kjenne. Men alt hadde gått smidigere om det hadde blitt oppdaget da. Men legen var der da det skjedde og fant ikke noe.

Siden den gang har Gerrbrand spilt tre treningskamper og vært i en slosskamp. Sistnevnte gjorde at mange trakk slutningen om at det var slik Gerrbrand ble påført ansiktsskaden:

- Legen sa at jeg har hatt veldig flaks som ikke har fått meg en smell, sier Gerrbrand.

Foreløpig er det usikkert hvor alvorlig skaden egentlig er:

- Jeg skal tilbake til sykehuset nå og treffe en øyelege for å se om øyet er skadet. Etter det skal jeg snakke med noen spesialister og se når det blir operasjon.

Ettersom det har gått en stund siden uhellet, kan operasjonen komme til å bli mer komplisert. FFKs forsvarslim uansett trolig plassert ukesvis på sidelinjen. FotballMagasinet spekulerer i seks til åtte uker:

- Jeg vet ikke helt ennå. Legen jeg snakket med i dag var ikke sikker han heller. Han skulle snakke med noen som hadde mer kjennskap til det området, avslutter svensken.

Fra før av at FFK Jan Tore Ophaug og Abgar Barsom ute med langtidsskader.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f