Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Levon Pachajyan trener med FFK:

Skandinavias raskeste kantspiller

Ifølge Fotbolldirekt.se skal Levon Pachajyan (25) trene med FFK frem til lørdag

Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 04. February 2009 - 09:51

Den armenske spilleren hadde i 2008 et svært godt allsvenskt debutår. Kantspilleren var en av Gais beste spillere og står bokført med 27 av 30 mulige kamper. I løpet av disse kampene scoret han to mål og la tre målgivende pasninger. Pachajyan har kontrakt ut 2012, men Gais skal være villige til å slippe ham allerede i vinter.

Det er Patrick Mörk, mannen bak overgangene til Wallace Pereira, Daniel Örlund og Dominic Adiyiah, som er FFKs mellommann.

- Gais-spilleren har vi hatt i kikkerten en stund. Vi gleder oss til å se ham i aksjon her nede. Levon er ekstremt hurtig. Han spiller høyre kant, forteller assistenttrener i FFK, Joacim Jonsson, til fredrikstadfk.no.

Utlånt til greske PAOK

Ifølge gresk massemedia var Pachajyan nylig så å si klar for utlån til greske Paok Saloniki. Armeneren skal ha vært på vei til Salonic for å signere kontrakten, men i siste liten skal Gais har forlangt mer penger enn forspeilet. Umiddelbart avslo Grekerne henvendelsen, og nå får FFK i stedet sjansen. Pachajyan skal ha vært skuffet over denne avgjørelsen, da mange av hans familiemedlemmer bor i Salonic.

Ønsket i Tromsø

Tidligere i år ble den attraktive kantspilleren sterkt linket til Tromsø. Fjorårets bronsevinnere skal ha trukket seg ut av forhandlingene av økonomiske årsaker. På bakgrunn av hans lange kontrakt, og gode prestasjoner på banen i fjor, verdsatte Gais Pachajyan den gang - ifølge kilder "Tromsø" har vært i kontakt med - til rett i underkant av fire millioner svenske kroner. Nederlandske Feyenord skal også ha vist interesse.

I 2008 ble Pachajyan kåret til armenias beste fotballspiller. Han har 29 A-landskamper og et landslagsmål. Pachajyan skal også ha spilt Champions League-kamper for sin gamle klubb PC Pyunik.

PS! Gais har allerede fjernet Levon Pachajyan fra sine nettsider. Trolig på grunn utlånet til PAOK.

Spillerinformasjon

  • Posisjon: Høyrekant
  • Født: 23. september 1983
  • Høyde: 171 cm
  • Vekt: 70 kg
  • Tidligere klubber: Gais (2008), FC Pyunik (2003-2008) og FC Kotayk.

Youtube-klipp med Pachajyan-høydepunkter

 

Del 1

Del 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f