Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

SISTE NYTT

Eggen ny G16-trener, Mehmeti ikke til Sarpsborg

Tidligere FFK-trener Knut Torbjørn Eggen er ansatt som ny trener for G16-landslaget. Samtidig melder sarpepressen at Dardan Mehmeti ikke får kontrakt med den nye bastardklubben ved fossen.

Tekst av Martin Henriksen, foto: Øystein Holt
Lagt ut: 26. January 2009 - 10:30

Denne uken er G16-landslaget samlet i Tyrkia for å møte vertsnasjonen, Hviterussland og Hellas til dyst i Aegan Cup. Tidligere FFK-trener Knut Torbjørn Eggen er på plass på trenerbenken. Trønderen har nå tatt over ansvaret for de norske ungguttene.

Det er fotball.no som melder dette.

- Jeg har trent yngre lag og spillere tidligere, men å trene et landslag blir noe nytt for meg. Det blir spennende og jeg gleder meg til å komme igang, sier Eggen til fotball.no.

- Dette er annerledes enn å være klubbtrener, med tanke på at man får mindre tid sammen med spillerne. Vi skal sørge for å være best mulig forberedt til å vinne kamper, og være opptatt av utviklingen av enkeltspillere, som på lang sikt kan spille på det norske A-landslaget.

Ingen Fredrikstadspillere er med i troppen i Tyrkia

Ingen kontrakt for Mehmeti


FFKs stoppertalent Dardan Mehmeti var forrige uke på prøvespill hos Sarpsborg 08. 19-åringen vendte tilbake til plankebyen uten kontraktstilbud.

- På den plassen har vi et par veldig gode unggutter selv i Magnar Ødegaard og Hugues Wembangomo. De er selvsagt veldig unge og må matches forsiktig, men Mehmeti er ikke så mye bedre at vi vil satse på ham, sier daglig leder Cato Klaussen til Sarpsborg Arbeiderblad.

 

 

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340