Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Ferdig i FFK:

Anders Stadheim løses muligens fra kontrakten

Anders Stadheim (28) har fått treningsfri og grønt lys av klubben for å finne seg en ny arbeidsgiver. Flere klubber er interesserte i teknikerens tjenester.

Tekst av Stein Andre Sæther og Øystein Holt, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 23. January 2009 - 00:01

Sommeren 2006 var flere klubber interessert i å hente midtbanespilleren, men det var FFK som trakk det lengste strået. En totalpakke bestående av lovnader fra daværende FFK-trener Knut Torbjørn Eggen om å bli satset på medførte at Stadheim valgte å sette sin signatur på en treårskontrakt. Dessverre gikk det ikke helt som sogndølingen håpet, og høstsesongen resulterte bare i noen få, sporadiske innhopp.

Stadheim har likevel opparbeidet seg noen høydepunkter fra tiden i FFK. Han trekker frem innhoppet like før pause da FFK spilte semifinale som noe spesielt. I tillegg drømmer han seg gjerne tilbake til cupfinalen, for som han sier selv:

- Semifinalen og cupfinalen var noe jeg ikke hadde opplevd før, og kanskje heller ikke vil oppleve igjen i min karriere, forteller Stadheim til ffksupporter.net.

Trenerskiftet gav Stadheim en liten opptur i form av spilletid i treningskampene. Vårsesongen fortonet seg derimot omtrent som høstsesongen året før; det hele forble med enkelte, få innhopp. Grönhagen, som Stadheim karaktiserer som en god trener, satset på Bjørkøy og Brenne, og spilleren dro på utlån til Sogndal ut sesongen. Utlånet ble senere forlenget til å også gjelde hele sesongen 2008.

Nå ser 28-åringen seg om etter andre klubber.

- Det stemmer at Stadheim har blitt gitt treningsfri, forteller administrerende direktør Runar Henriksen.

Hva innebærer det?

- Det betyr at han ikke har møteplikt på treninger og heller ikke blir med på La Manga, utdyper Henriksen.

Partene har ikke kommet til noen endelig løsning, men FFK ønsker ikke å legge noen hindringer for et eventuelt klubbskifte:

- Vi søker en løsning for spillerens beste. Han ønsker ikke å være her når han ikke blir satset på, og det har vi forståelse for, avslutter Henriksen.

Foreløpig er ikke Stadheim løst fra kontrakten, men begge parter bekrefter at dette kan bli aktuelt senere i prosessen.

ffksupporter.net ønsker Anders Stadheim lykke til videre i karrieren.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340