Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Rock ’n roll for FFKs talenter

Even Juliussen (34) ny juniortrener

FFK har fått en ekte rocker i sine rekker. Even Juliussen er kanskje kjent for noen som gitarist i kritikerroste Tommy Tokyo & Starving For My Gravy. Nå tar Lervik-gutten over FFKs juniorlag etter Glenn Rostad.
Tekst av Martin Henriksen
Lagt ut: 19. December 2008 - 12:30
– Når jeg først fikk et slikt tilbud fra FFK, kunne jeg ikke si nei. Det er veldig hyggelig å få lov til å jobbe med fotball på heltid. Som ekte Fredrikstad-gutt er dette noe jeg virkelig ser fram til, forteller Juliussen til ffksupporter.net.

– Jeg har en lidenskap for å jobbe med unge folk, og nå får jeg muligheten til å kombinere dette med interessen for fotball.

34-åringen startet sin trenergjerning i Skeid.

– Det begynte med at jeg flyttet til Oslo for å studere. Her kom jeg i kontakt med folk som arbeidet med ungdomslagene til Skeid, og jeg ble spurt om jeg var interessert i å være med.

– Jeg startet virkelig på bånn, som assistent for Gutter 13s tredjelag. Men etter hvert tok jeg trenerutdannelse og klatret oppover i systemet. Skeid er en kjempefin klubb. De er veldig dyktige på å få fram talenter, og jeg kom i kontakt med mye bra folk. Jeg hadde åtte flotte år i Skeid.

Trapper ned musikken


Et av årets mest kritikerroste norske album er ”Smear Your Smiles Back On”, det andre albumet til Fredrikstad-gruppen Tommy Tokyo & Starving For My Gravy. Her har gitarist Juliussen vært med siden starten, men nå er han i ferd med å trappe ned.

– Det var vanskelig å gi resten av gutta beskjed om at jeg ønsket å gi meg. Vi er en kompisgjeng fra Lervik og Manstad som startet bandet, og har hatt mye moro de siste årene. Men nå som jeg går over i en helttidsjobb i FFK, hadde det blitt mye crashing om jeg fortsatt skulle vært med i bandet.

– Jeg ønsker resten av bandet alt mulig hell videre. Det var et vanskelig valg, men jobben i FFK kom først, avslutter Liverpool-supporteren.

NB! Tidligere juniortrener Glenn Rostad går inn som rekrutt- og juniorkoordinator

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340