Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

FFK slanker stallen:

– Blir ikke tilbudt ny kontrakt

Stallslankingen har begynt og førstemann ut er en 20-åring fra Rolvsøy. Christian Halvorsen blir ikke tilbudt ny kontrakt, bekrefter Tor-Kristian Karlsen overfor ffksupporter.net.
Tekst av Øystein Holt, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 06. December 2008 - 14:26
Dermed må Halvorsen ut på klubbjakt for å forlenge fotballkarrieren. Østsiden skal ha vært svært interessert i å sikre seg Halvorsen da han valgte ettårskontrakten i Fredrikstad, men nå er det Sarpsborg Sparta som ligger fremst i køen. Halvorsen prøvespiller for tiden for klubben.

– Vi vet egentlig ikke så mye om ham, men det er klart han sikkert har litt å fare med når han har vært en del av stallen til FFK, sa sportslig administrativ leder i Sarpsborg Sparta, Cato Klaussen, til sarpsborgavisa.no tidligere denne uken.

Christian Halvorsen fikk sjansen til å vise seg frem i løpet av 2008. Med sin store hurtighet og treningsiver hadde klubben tro på at Halvorsen kunne utvikle seg ytterligere. Dessverre har skader gjort sitt til at 20-åringen ikke har oppnådd ønsket utvikling. Store deler av året har han sett seg tvunget til å trene og spille med ei skinne rundt kneet.

Det er bare to FFK-spillere som har kontrakter som går ut i løpet av 2008. Halvorsen er den ene, og den andre er nylig forfremmede Dardan Mehmeti. Karlsen forteller at en avgjørelse angående de andre unge spillerne i stallen trolig ikke ligger langt unna.

– Det er mange oppveininger og dimensjoner til denne saken på grunn av Vestlandsserien til rekruttlaget, avslutter Karlsen overfor ffksupporter.net.

Julen 2003 signerte Halvorsen overgangspapirene for å bli en del av FFKs juniorlag, og er med det den nåværende FFK-spilleren som har vært nest lengst i Fredrikstad. Bare Pål André Czwartek har lenger fartstid i klubben. Til tross for dette fikk aldri Halvorsen sin offisielle FFK-debut.

ffksupporter.net takker Christian Halvorsen for tiden hans i klubben, og ønsker ham lykke til videre i karrieren.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340