Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Norges Fotballforbund neste:

– Harry Hansen takker for seg

Harry Hansen slutter i sin stilling som Fredrikstads toppspillerutvikler for å ta fatt på nye arbeidsoppgaver i Norges Fotballforbund.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 11. November 2008 - 13:55
– Jeg synes tiden er inne for å gå videre til noe nytt. Tiden i Fredrikstad fotballklubb har bare vært helt fantastisk. Nå er jeg klar for nye utfordringer, og ser frem til å begynne i Norges Fotballforbund fra januar 2009. Det blir selvsagt litt vemodig å forlate FFK-skuta, samtidig som det er inspirerende med nye arbeidsoppgaver og utfordringer, sier Harry Hansen til klubbens offisielle hjemmeside.

I utgangspunktet hadde Harry Hansen en treårskontrakt med Fredrikstad Fotballklubb, men denne avtalen har nå blitt sagt opp. I stedet skal Harry Hansen være assistenttrener for G17-landslaget og ha ansvaret for spillerutvikling i Østfold.

– Vi i FFK takker Harry Hansen for alt han har bidratt med i og for klubben og ønsker ham lykke til med nye utfordringer, sier administrerende direktør i Fredrikstad Fotballklubb, Runar W. Henriksen, til fredrikstadfk.no.

Etter det ffksupporter.net erfarer har både Tom Freddy Aune og Joacim Jonsson fått nye kontraktforslag fra Fredrikstad Fotballklubb, der ansvarsområdet blir utvidet til å inkludere Harry Hansens tidligere arbeidsoppgaver. Varigheten skal være den samme som Anders Grönhagens, altså per i dag ett år.

Per Morten Haugen har allerede takket for seg i FFK for å bli hovedtrener i Moss Fotballklubb.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340