Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

FFK kan miste Patrick Gerrbrand

– Hammarby er klubben for meg

ffksupporter.net skrev allerede i sommer at 2008 kunne bli Patrick Gerrbrands siste sesong i FFK. Etter årets sølvmedalje ble sikret har Gerrbrand stadig sterkere blitt knyttet til klubber i Stockholmsområdet.
Tekst av Øystein Holt, Fotograf: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 28. October 2008 - 15:38
Det var Expressen som brakte ryktene tilbake på banen for to dager siden. Avisen hevdet å ha kilder på at både AIK og Hammarby skal være interesserte i å hente Gerrbrand tilbake til Allsvenskan. I dag følger fotbollskanalen.se opp med å sitere Gerrbrand på at han kjenner til AIK-interessen, men at det alternativet kan utelukkes:

– Hammarby er klubben for meg, sier Gerrbrand.

fotbollskanalen.se hevder videre at Gerrbrand åpner for å flytte hjem til Sverige:

– Man savner jo Stockholm, men jeg har ikke helt bestemt meg ennå. Jeg har ett år igjen av kontrakten med Fredrikstad og kjenner at jeg har noen år igjen på toppnivå, forteller Gerrbrand.

Hammarbys fotballsjef Lasse Eriksson forteller til fotbollskanalen.se at de følger Gerrbrand, men noen interesse utover det ønsker han ikke å kommentere:

– Det er en spiller med bra kvaliteter, men jeg kan verken svare ja eller nei [på om vi er interesserte], sier Eriksson.

Da Gerrbrand forlot Hammarby skal han ha vært i konflikt med klubbledelsen, men det har han lagt bak seg nå:

– Hammarby er en fantastisk forening med publikum og et lag som sikter mot Europa hvert år, avslutter Gerrbrand.

Per Morten Haugen kommenterte overfor ffksupporter.net i sommer at salg av Gerrbrand kunne bli aktuelt:

– Vi er åpne for salg av spillere dersom budet er godt nok.

Hammarby hentet til syvende og sist Rami Shaaban fra FFK etter vinterens overgangssåpeopera. Hammarby hevdet at de ikke hadde penger til rådighet, mens FFK ønsket en god slump for å slippe landslagskeeperen. Overgangen skal ha endt på rundt 4 millioner kroner.

I sommer var FFK interesserte i å hente Erkan Zengin fra Hammarby. Klubbene skal ha vært enige om nok en overgang på fire millioner kroner, men Zengin takket etter utenlandsk interesse nei til tilbudet. Akt to av såpeoperaen endte med at Zengin ble værende i Hammarby. Kanskje kan det bli aktuelt med en byttehandel i vinter?

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340