Husk meg
Brukernavn
Passord

Snakker Örlund inn på landslaget:

– Finnes ikke bedre svensk keeper

Daniel Örlund har imponert i løpet av sitt leieopphold. Nå forsøker FFK å snakke ham inn på det svenske landslaget: – Det finnes ikke bedre svensk keeper, skal FFKs keepertrener Jerry Knutsson ha fortalt sin kollega i landslaget Lennart Ljung.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 24. October 2008 - 12:24
Les også:
- Ønsker å beholde leiesoldatene

Ingen bør betvile Jerry Knutsson kunnskap. I to sesonger og 43 tippeligakamper fulgte han Rami Shaaban med argusøyne. Nå er det Örlund som får nyte godt av den rutinerte keepertrenerens ekspertise. En telefonsamtale til landslagsledelsen har det foreløpig blitt, men som vi alle vet: Er du svensk keeper i FFK, da spiller du deg inn på landslaget:

– Det er kanskje uvanlig (å ringe, red. anm.), men vi anser at Örlund holder så høy klasse. Sier Jerry noe slikt, så mener han det virkelig, forteller Joacim Jonsson til expressen.se og påpeker at Knutsson har god kjennskap til de svenske landslagskonkurrentene.

Under sitt opphold i Norge skapte Rami Shaaban store overskrifter. Tidligere landslagssjef og fotballekspert Nils Johan Semb la sin elsk på svensken, og skrøt av ham ved alle anledninger. Med store skrifttyper slo riksmedia fast at FFKs satsning på unge, urutinerte keepere var veien til nedrykk. Så feil kan man ta. Lasse Staw storspilte i elleve seriekamper før han pådro seg en kneskade. Inn steppet tredjekeeperen til Start før svenske Daniel Örlund ble hentet inn. Alle har imponert, og savnet av Shaaban har vært minimalt:

– Shaaban og Örlund er to ulike typer målvakter. Daniel passer vårt forsvar mye bedre. Han skaper en trygghet. Sammenligner man med andre svenske målvakter, så tror jeg ikke det er noen som er bedre, forteller Jonsson til expressen.se.

Örlund har selv blitt informert om samtalen:

– Ja, jeg hørte at han ringte, og det er jo sigrende at de setter pris på det jeg gjør, forteller han.

Noen avgjørelse om fremtiden ønsker han derimot ikke å snakke om:

– Jeg sier som jeg har sagt tidligere, etter sesongen kommer jeg til å vurdere situasjonen, avslutter Örlund overfor expressen.se.

ffksupporter.net skrev i går at FFK ønsker å beholde begge leisoldatene. Expressen.se avslører i dag at kjøpsopsjonen skal like et sted mellom 1,5 til 2 millioner svenske kroner.

PS! Knutson skal ha filmet Örlunds innsats mot Rosenborg og overrakt opptaket til den svenske landslagssledelsen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340