Husk meg
Brukernavn
Passord

Trosvik fortsetter storrekrutteringen:

Dardan Mehmeti tatt opp i A-stallen

La du merke til at Dardan Mehmeti (19) satt på innbytterbenken i forrige serierunde? Stoppertalentet har nemlig fått A-lagskontrakt ut året. – Det er moro å få muligheten, forteller en svært fornøyd Mehmeti til ffksupporter.net.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 22. October 2008 - 23:39
Byprosjektet har som mål å utvikle én A-lagsspiller for FFK hvert eneste år. I fjor fikk både Halvorsen og Trulsen sjansen. I år er det Dardan Mehmeti sin tur til å vise seg frem. Den robuste midtstopperen er beskjeden og forteller at han ikke liker å skryte av seg selv, men beskriver seg selv på følgende vis:

– Jeg er stor, tung, duellsterk og ganske flink til å lese spillet. Svakhet må være litt dårlig hurtighet.

Etter Jan Tore Ophaugs kneskade ønsket Anders Grönhagen å ha Mehmeti på benken klar til innsats resten av sesongen. Det setter unggutten stor pris på, og neste mål er å bli en del av laget:

– Nå har jeg fått trent med A-laget et par uker, og det er selvfølgelig moro det. Om to uker skal klubben ta en vurdering på om de vil ha meg med videre til neste sesong, forteller Mehmeti.

Tror du at du får din tippeligadebut i løpet av de to siste kampene?

– Nei, jeg vet ikke. Vinner i Molde, så kanskje jeg får muligheten. Da blir jo kampen mot Lyn betydningsløs. Bare to minutter hadde vært utrolig moro. Å entre banen mens folk jubler hadde vært en drøm, forteller Mehmeti før han kjapt legger:

– Det hadde ikke vært feil det…

PS! Shabani og Elyounoussi har også fortid i Trosvik og kom til FFK gjennom byprosjektet.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340