Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Modum FK – FFK 2 1-3 (0-2)

Plassen så godt som sikret

FFK 2 sto ovenfor en god gammeldags skjebnekamp da de lørdag møtte nedrykksrival Modum FK på Åmot stadion. To scoringer i 1. omgang og en i andre holdt til seier. Samtidig gikk de andre resultatene vår vei. Plassen i neste års 2. divisjon er så godt som sikret.
Tekst av Martin Henriksen, Arkivfoto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 18. October 2008 - 14:50
Det ble et skikkelig bunnoppgjør på Åmot stadion i dag. Modum og FFK 2 lå likt på tabellen med FFK foran på  bedre målforskjell. Begge lagene var avhengige av seier for å ikke falle ned under nedrykksstreken.

– FFK 2 har det samme utgangspunktet som oss, og jeg går ut ifra at eliteserieklubben er veldig interesserte i at 2. laget beholder plassen i 2. divisjon, sa Modum-trener Jens Martin Støten til Drammens Tidende før kampen.

To scoringer av Agim Shabani og Andreas Tegström sørget for at FFKs rekrutter kunne gå til pause med et solid overtak. Modum maktet bare å svare én gang i 2. omgang, og rett før slutt fastsatte Simen Rafn sluttresultatet til 1-3. Gjestene fra plankebyen vant dermed en særdeles viktig seier.

Samtidig tapte de andre Østfoldlagene Østsiden og Sprint/Jeløy sine kamper, henholdsvis 0-3 hjemme for Raufoss og 0-1 hjemme for Lørenskog. Begge lagene ligger nå an til direkte nedrykk.

Dette betyr at FFK 2 står på 29 poeng på 10. plass. Strømmen og Modum på plassene bak har begge 26 poeng, og kan i teorien ta igjen FFK i siste serierunde. FFK har derimot tre og fire plussmål å gå på, og svært mye skal gå galt om det ikke skal bli 2. divisjonsspill også neste år.

FFK 2 møter Sprint/Jeløy på Stadion 25. oktober i årets siste seriekamp. Uavgjort holder til fornyet kontrakt.

FFKs lag: Tommy Runar, Jørgen Hansen, Jonas Becken, Agim Shabani, Christian Halvorsen, Simen Rafn, Martin Elvestad (Mats Olavesen fra 75. min.) Faton Hoti, Oguz Sangiroglu, Andreas Tegström (Dominic Adiyiah i 45 min.), Michael Trulsen (Erlend Thorvaldsen)

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340