Husk meg
Brukernavn
Passord

Dadason blir FFK-spiller

Det er enda ikke offentliggjort, men vi i FFKSupporter.net drister oss til å komme med følgende påstand: Rikhardur Dadason blir FFK-spiller!
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 30. August 2003 - 19:10
- Vi kommer til å offentliggjøre Dadasons beslutning om eventuelt FFK-spill på Fredrikstad Stadion søndag klokken 18.00, har Harry Hansen uttalt til Fredrikstad Blad.

Det har lenge ligget i kortene at Dadason er interessert i å spille for de røde og hvite, men samtidig vil han ha muligheten til å forlate klubben hvis det ikke blir opprykk.

Tidligere har klubben uttalt at begge parter har vært enige om det økonomiske, men det har vært vanskelig å få kontrakten ned på papiret i henhold til regelverket. Med dispensasjon frem til søndag kl. 24.00 har klubben mer enn nok tid til å klare dette.

Når André Schei Lindbæk var aktuell ville ikke klubben utale hvilke privatpersoner som hjalp til med det økonomiske før avtalen var i boks, men allerede nå har fredrikstadfk.no bekreftet følgende:

”Dersom overgangen skulle gå i orden, er det nok en gang grunn til å takke Terje Høili som har bidratt med de økonomiske midlene.”

Dette, samt enigheten rundt det økonomiske, tyder på at Dadason har valgt å forlate Kanarifugla. Når klubben at på til velger å stå foran et ellevilt og kravstort Fredrikstadpublikum for å lansere avgjørelsen til Dadason, ja, da kan det bare bety en ting.

For hvem vil vel utsette seg selv for å påføre 4-5000 tilskuere en enorm skuffelse rett før kampstart?

Rikhardur Dadason blir FFK-spiller.

Det er vi rimelige sikre på...

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340