Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Klar for fire nye år

Lasse Staw signerte ny kontrakt

Lasse Staw har storspilt i FFK-målet etter at han tok over etter Rami Shaaban. I dag fikk alle FFK-supportere servert en gla'nyhet. Staw har signert en ny kontrakt som binder ham til klubben i fire nye år.
Tekst av Martin Henriksen, foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 26. June 2008 - 16:30
Spillerprofil: Lasse Staw

Det melder FFK på sine hjemmesider.

20-åringen har vært en åpenbaring i FFK-målet så langt i år. De som trodde at klubben ville slite etter tapet av Rami Shaaban har måtte svelge både ord og kameler. Etter ti runder ligger Staw på 26. plass på VG-børsen, og er Tippeligaens neste beste keeper bak Lyns Eddie Gustafson.

TV2 har kåret keepertalentet til banens beste tre ganger i år, og to ganger gitt ham plass på rundens lag.

Etter maktdemonstrasjonen på Lerkendal i april, da Lasse Staw nærmest på egenhånd avgjorde kampen, sa Anders Grönhagen følgende til Nettavisen:

- Vi har to meget gode og svart talentfulle keepere i Lasse og Erik Bråthen. Om fire-fem år står en av dem i mål på det norske A-landslaget.

Sportslig leder i FFK, Per Morten Haugen, er svært fornøyd med at Staw forlenger med klubben.

- Lasse har bevist at han holder god eliteseriestandard, og han er fortsatt ambisiøs. Jeg tror han vil bli bare bedre og bedre. Lasse er utvilsomt en mann for fremtiden
, forteller Haugen til Fredriksstad Blad.

ffksupporter.net fryder seg over at et av landets største keepertalenter velger å bli i FFK, og ønsker Lasse Staw alt godt i tiden fremover.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340