Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Spillerinvest sier nei:

Fullstendig innkjøpsstopp

ffksupporter.net avslører spillere som har glippet for klubben.
Tekst av Øystein Holt, Arkivfoto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 24. June 2008 - 16:41
Det er ingen hemmelighet at det sportslige apparatet har hatt et ønske om å forsterke laget med en kant og en angrepsspiller i sommer. Etter det ffksupporter.net erfarer kunne flere spillere allerede ha vært klare dersom pengene hadde strukket til:

– Vi har funnet mange gode spillere som har vært interessante, men per i dag har vi ikke hatt midlene til rådighet, sier Per Morten Haugen før han legger til:

– Dette går like mye på drift som selve kjøpesummen. Nå har vi 24 spillere i stallen og i utgangspunktet skal vi ikke ha flere.

Etter det ffksupporter.net erfarer har spillerinvest innført innkjøpsstopp. Det betyr at noen noen må ut før nye spillere blir hentet inn. Klubben skal drives etter prinsippet om å unngå underskudd. Det er både vel og bra, men i mellomtiden glipper den ene spilleren etter den andre. Spillere som kunne bidratt til at FFK kjempet om gullet.

Landsmann og klubbkamerat


Etter det ffksupporter.net erfarer var FFK lenge interessert i den tidligere klubbkameraten og landsmannen til Wallace Pereira. På venstrekanten til moldovske FC Sheriff har Alberto Thiago vekket interessen til både FFK og den rumenske storklubben Dinamo Bucuresti.

FFK hadde mulighet til å kjempe om spilleren, men, da det hele trakk ut i tid, signerte Thiago i stedet for Dinamo Bucuresti. Rumerne forhandlet med FC Sheriff i en måned for å sikre seg venstrekanten pålydende 450.000 euro. Dermed glapp den raske, fintesterke venstrekanten for FFK.

– Ja, Thiago var en av spillerne vi så på. En annerledes type enn de vi har fra før, bekrefter Haugen over ffksupporter.net.

Snappet av Fiorentina


Fredriksstad Blad slapp katta ut av sekken i forrige uke: Den brasilianske spissen Jefferson glapp i det italienske Fiorentina kom på banen. ffksupporter.net har vært i kontakt med den velrenommerte scouten Tor-Kristian Karlsen, og han er overrasket over at Jefferson havnet i Fiorentina:

– Han kommer aldri til å bli noen hit i Serie A. Når det er sagt, så betyr ikke det at han ville ha vært bortkastet i Norge. Men jeg har mine tvil til spilleren. Time will tell, skriver Karlsen i en mail til ffksupporter.net.


Omskolert til midtstopper


Bobbie Friberg Da Cruz signerte i helga en fireårskontrakt med danske Randers. Dermed er også han, som før sesongen var en medisinsk sjekk fra å bli FFK-spiller, definitivt ute av bildet. Svensken skal ha storspilt for GAIS i år, men har nesten utelukkende bare fått spilletid som midtstopper. Da FFK hente Da Cruz var det som høyre kant og høyreback, mens Randers anser ham som midtstopper.

– Han har spilt veldig godt for GAIS, men det er ikke sikkert han hadde prestert like godt for oss der vi ønsket å benytte ham. Det er tvilsomt om han hadde fått tillit som stopper hos oss, forteller Haugen.

Ny brasiliansk spiss


Etter det ffksupporter.net erfarer skal Spillerinvest i går ettermiddag ha takket nei til å hente inn en annen brasiliansk spiss. Spilleren går under navnet "Betinho" og spiller i den brasilianske klubben "Marilla" i Sao Paulo-området:

– Ingen kommentar, er alt Haugen har å si om den saken.

Dermed har tre, kanskje fire, spillere glippet for FFK.

Diskutér artikkelen i forumet.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340