Husk meg
Brukernavn
Passord

Dadason hetere enn noen gang

Vi har tidligere skrevet at LSK-spiss Rikhardur Dadason er høyaktuell for FFK-spill, og selv om ledelsen i FFK holder kortene tett til brystet, så er trolig Dadason den spilleren det jobbes med på klubbhuset om dagen. Islendingen skal også ha vært i Fredrikstad, og Lillestrøm har uttalt at de ikke vil stå i veien for noen overgang.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 27. August 2003 - 23:36
Rikhardur Dadason er som kjent en stor og sterk måljeger som tidligere har hatt stor suksess i Viking, og han har også skaffet seg erfaring fra Engelsk 1. divisjon gjennom spill i Stoke. Den siste tiden har han derimot spilt i Lillestrøm, men har slitt mye med skader. Nå er han derimot skadefri, og på full fart tilbake. Vi har fått høre at Dadason har benyttet tiden til å regjere stort på rekruttlaget som spiller i 2. divisjon. For ti dager siden tegnet han seg for hele 3 scoringer da LSK 2 slo Gjøvik/Lyn 5-4! Det skal altså ikke være noe i veien med målteften...

Lillestrøm har bekreftet at Knut Torbjørn Eggen har vært i kontakt med klubben, og etter hva vi erfarer har også Rikhardur Dadason vært i Fredrikstad allerede. Ettersom vinduet stenger 31. august, så må ting skje fort nå. Dadason er en av LSKs best betalte spillere, og i tillegg til lønningen må LSK betale 400.000 kroner til Stoke dersom Dadason spiller ytterligere 5 kamper for klubben. Det har LSK ganske enkelt ikke råd til, og har således uttalt at de ikke vil stikke kjepper i hjulene for en Dadason-overgang.

Spilleren har selv uttalt at dersom han må gå ned en divisjon, tar han det bare som en utfordring - og ifølge Romerikes Blad har ingen andre klubber enn FFK vist interesse. Dermed tyder det meste på at det kun er snakk om forhandlinger mellom FFK og Dadason i forhold til kontraktsbetingelser før han blir spilleklar.

Etter at FFK har sluppet Lars Petter Hansen til Bærum ut sesongen, ligger det også i kortene at man er nær en avtale med en ny spiss. Etter all sannsynlighet er denne nye spissen nettopp Dadason, så bli ikke overrasket om vi får et svensk-islandsk radarpar på topp om kort tid!

PS! Vi har fortsatt ikke lykkes i å få en kommentar fra Dadason

(Kilde: Romerikes Blad)
(Foto: www.lsk.no)

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340