Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

MARTINSENS KARRIERE KAN VÆRE OVER

– Frustrerende å gå skadet

Vidar Martinsen har gått skadet store deler av sin FFK-karriere. Nå håper han at svenske spesialister kan hjelpe ham tilbake på banen.
Tekst av Martin Henriksen, arkivfoto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 30. May 2008 - 13:00
Andre saker: Staw med, Tarik spares

Det var knyttet store forventninger til Rådegutten Vidar Martinsen da han ble kjøpt fra Moss før sesongen 2007. Den solide midtstopperen hadde imponert i mange år med sitt oppofrende spill, og nå var han klar til å ta nye steg i den rød/hvite drakta.

Men etter en god innledning på sesongen satte skader raskt en stopper for videre spill. Det ble klart at det var en bruskskade i kneet som plasserte ham på sidelinjen.

Siden den gang har Vidar Martinsen kun hatt sporadiske opptredener for sin nye klubb. Flere ganger har han blitt erklært spilleklar, men gang på gang har kneet skapt problemer. Det har foreløpig ikke vært aktuelt å operere kneet, men nå kan det virke som et inngrep er siste mulighet for å redde Martinsens karriere. Onsdag til uken reiser han til Gøteborg for å bli undersøkt av de samme spesialistene som tok seg av Ole Gunnar Solskjærs kranglete kne.

26-åringen innrømmer at det er frustrerende å ikke vite noe om fotballfremtiden:

– Jeg har trent bra gjennom hele vinteren, men har stadig merket at kneet ikke er helt som det skal. Jeg har fått noen innhopp denne sesongen, både på A- og 2. laget, men det har vært perioder hvor jeg har hatt så store smerter at jeg ikke kunne spille.

For noen uker siden var Martinsen til MR-undersøkelse uten at legene kunne se hva som var galt.

– Det går løs på psyken å ikke vite hva som er i veien. Det er irriterende å ikke kunne bidra, for jeg føler at jeg er i bra form.

Midtstopperen er ikke med i troppen når serieleder Stabæk kommer på besøk søndag.

– Nei, jeg har ikke trent ordentlig siden onsdag, bare trent alternativt innendørs. Sånn som kneet er nå kan jeg ikke spille.

I verste fall kan karrieren til Martinsen være over.

– Det er en viss mulighet for det, men det ville være forferdelig. Jeg føler at jeg har mange år igjen. Jeg er utdannet kjøttskjærer, men det er absolutt ikke noe jeg ønsker å gå tilbake til. Jeg hadde nok valgt en annen utdannelse om jeg kunne velge igjen.

Vidar Martinsen forteller at det foreløpig ikke er noen avklaring rundt Erik Mellevold Bråthens skade. Så vidt han vet er det ikke avgjort om Bråthen skal opereres. I så fall kan keeperen være ute resten av sesongen.

Rådegutten merker forskjell på årets utgave av FFK sammenlignet med fjorårets.

– Vi er bedre enn i fjor. Vi har høyere tempo og er jevnere. De nye spillerene holder høyt nivå. Samtidig har vi fått trent godt gjennom hele vinteren og har nesten ikke hatt skader. Vi har terpet en del på det defensive, og det har vi sett resultatene av nå i starten av sesongen. Spillet har kanskje ikke vært det beste, men defensivt synes jeg vi har fungert veldig bra. Det er gøy å henge med i toppen, jeg skulle bare ønske jeg kunne bidratt litt mer.

Det gjør vi også. ffksupporter.net ønsker Vidar Martinsen lykke til og håper vi snart ser ham tilbake på banen

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340