Husk meg
Brukernavn
Passord

Lars Petter Hansen til Bærum

Det har nærmest florert med rykter den siste tiden i forhold til nye spillere og spillere på vei ut av FFK. Siden klubben har lagt seg på en linje hvor de konsekvent nekter å kommentere rykter om nye spillere, så kan det være vanskelig å sortere ut hva man skal tro eller ikke tro på. Vi skal kortfattet forsøke å oppsummere situasjonen for deg. (oppdatert: 20:38)
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 26. August 2003 - 20:19
Det skal i dag være klart at fjorårets superspiss, Lars Petter Hansen, skal spille resten av sesongen for divisjonskollega Bærum.

Dermed blir "Hansen Hansen" gjenforent med den tidligere FFK-kapteinen, Christer Arnesen, og får en formidabel oppgave med å score nok mål slik at Bærum overlever i årets 1. divisjon.

Det hele dreier seg om en utlånsavtale ut sesongen, og Hansen skal allerede ha vært på trening sammen med sine nye lagkamerater.

Det betyr at den nye spissen til Fredrikstad er like rundt hjørnet, da klubben måtte kvitte seg med spillere før de signerte nye forsterkninger.

Videre meldes det også i dag at Olof Watson, som har hatt en enorm fremgang i år, kan være på vei bort på lån. 2. divisjonsklubbene FK Tønsberg og Pors skal være svært interesserte i den meget anvendelige midtbanespilleren. Harry Hansen har også uttalt til Tønsberg Blad at utleie kan være aktuelt dersom spilleren selv ønsker det.

Men det stopper ikke med det. Kanskje skal Jeton Pestisha leies ut til Borg fotball resten av sesongen, samt at Rino Hansen (som er bosmanspiller etter denne sesongen) er på utkikk etter ny klubb.

For øvrig skal muligens en midtbanespiller fra Polen vise seg frem under internkampen i morgen (kl. 19.00).

En ting er i alle fall sikkert... Dette bety at FFK er nær ved å skaffe noen nye spillere.


Kilde angående Hansen: Asker og Bærum budstikke

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340