Husk meg
Brukernavn
Passord

Dadason til FFK?

Den islandske spisskjempen Rikhardur Dadason skal etter hva FFKSupporter.net erfarer, være høyaktuell for utlån til FFK denne høsten. Dadason er en merritert spiss med fortid i blant annet Viking og Stoke, men har den siste tiden spilt for Lillestrøm - en klubb som sliter voldsomt med økonomien...
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 20. August 2003 - 13:45
Den 31 år gamle spissen har slitt mye med skader, men er på vei tilbake nå, og spilte drøye 20 minutter som innbytter forrige Tippeliga-runde da LSK slo Bryne 4-0. Dadason er en stor og sterk spisstype med målteft - ikke veldig ulik vår egen Markus Ringberg. Og nå er det ikke utenkelig at de to vil bli spisspartnere fremover, kanskje noe underlig siden Knut Torbjørn Eggen ofte fremhever viktigheten av komplementære egenskaper? Når det er sagt, så besitter Dadason bred rutine fra mange år i toppfotballen - noe som kan komme godt med i FFK nå uansett.

En årsak til at Lillestrøm vil kunne ønske å leie ut en skadefri Dadason ligger i klubbens økonomiske situasjon. Islendingen sin kontrakt går også ut etter denne sesongen, og det er nok tvilsomt om LSK da ønsker å forlenge. Så dersom Dadason skulle bli klar for FFK, og begge parter sier seg fornøyde etter denne høsten, så skulle vi tro det kunne åpne for en permanent overgang.

FFK skal også være på utkikk etter ytterlige forsterkninger før vinduet stenger 31. august.

PS! Vi har ikke lykkes i å komme i kontakt med Dadason.

Foto: www.lsk.no

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340