Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

FFK enig med Hammarby i natt

Shaaban klar for Hammarby

Natt til fredag skal FFK og Hammarby endelig ha blitt enig om en avtale som gjør Rami Shaaban til Hammarby-spiller.
Tekst av Trond Johansen, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 08. February 2008 - 11:53
Det er bare noen få dager siden svenske nettaviser proklamerte at overgangen var i boks. Det viste seg å være feil.

Nå er det imidlertid klart: Rami Shaaban er Hammarby-spiller.

Fotbollsbloggen.se har vært i kontakt med Anders Grönhagen som mellom linjene går langt i å bekrefte at det nå har ordnet seg:

- Jeg kan ikke si spesielt mye nå, men jeg vet at handelen er avsluttet. Ring senere etter pressekonferansen, så kan jeg si mer, forteller Grönhagen.

Aftonbladet.se
melder på sin side at Shaaban er på vei til Stockholm fredag ettermiddag for å underskrive kontrakten. Pressekonferanse vil bli holdt enten fredag kveld eller på lørdag.

Ifølge fotbollskanalen.se skal klubbene ha kommet til enighet etter langvarige forhandlinger natt til fredag. Overgangssummen skal ligge på ca 4 millioner svenske kroner.

Rami Shaaban kom til FFK foran 2006-sesongen etter å ha spilt for Arsenal, Brighton og West Ham i engelsk fotball. Tidligere har Shaaban spilt for Djurgården. Nå melder han altså overgang til Stockholm-rivalen Hammarby. Der blir han klubbens dyreste investering noensinne med en svært lukrativ kontrakt som strekker seg ove fem år.

Siden Shaaban kom til Fredrikstad har han spilt seg inn i den svenske landslagstroppen og spilt flere kamper med flagget på brystet, blant annet i VM-sluttspillet i 2006.

Når FFK nå velger å selge Rami Shaaban, etter eget ønske, har klubben signalisert at det vil satses på U21-landslagskeeperne Erik Bråthen og Lasse Staw. Begge var i ilden denne uka for det norske U21-landslaget.

Vi takker Rami Shaaban for tiden i Fredrikstad, og ønsker han nå lykke til med livet og fotballen i Stockholm.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340