Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Valgte i stedet Velje:

Jimmy Nielsen avfeide Fredrikstad

- Jeg har stort sett kommet til enighet med Velje, sier keeperen til bt.dk. Dermed blir det ikke noe av de planlagte forhandlingene med Fredrikstad i dag.
Tekst av Øystein Holt, Foto: lcfc.premiumtv.co.uk
Lagt ut: 09. January 2008 - 21:17
Den danske avisen skriver videre at Jimmy Nielsen valgte å ikke dra til Norge, da Velje kunne tilby en kontrakt tilsvarende de økonomiske vilkårene FFK hadde å tilby. Dermed vender Jimmy Nielsen med all sannsynlighet tilbake til spill i den danske ligaen, men 30-åringen avslører likevel at det gjenstår å bli enig med hans nåværende klubb, Leicester City F.C.

- Det mangler flere ting som må falle på plass før min engelske klubb vil frigi meg. VI er i øyeblikket lenger fra hverandre enn jeg hadde forventet, men jeg ser an tiden, og håper de tar til fornuft. For meg er det tidlig nok at kontrakten med Velje blir underskrevet i timene innen overgangsvinduet lukkes 31. januar, forteller Jimmy Nielsen videre før han forteller at norsk fotball på ingen måte er uinteressant.

- Rundt regnet taper jeg to millioner kroner, men de pengene er jeg villig til å ofre for å spille fotball igjen, avslutter dansken.

FFK har tidligere uttalt at dersom Shaaban forlater klubben, vil de satse på de to ungguttene vi allerede har i stallen. Likevel kan det være slik at klubben ønsker å ha tre keepere tilgjengelige, da begge våre talenter har hver sin skadehistorikk med i bagasjen. En annen mulighet er at klubben vurderer et utlån av en av de tokeeperne, slik at de kan tilegne seg verdifull erfaring gjennom spilletid.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340