Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Fortsatt usikker fremtid

Sjöberg ønsket både her og der

– Jeg har fått signaler fra Fredrikstad om at de gjerne ser at jeg blir værende, forteller Johan Sjöberg til ffksupporter.net.
Tekst av Øystein Holt, Foto: Jan-Helge Hansen
Lagt ut: 23. November 2007 - 13:46
Andre nyheter:
- Kvisvik stille ultimatium
- Ingen overgang for David Johansson
- Rekordtidlig sesongstart

Johan Sjöberg ble leid inn fra svenske Elfsborg i sommer for å dekke flere posisjoner i FFKs forsvarsrekke. Overraskelsen ble likevel stor da svensken fikk brorparten av sine kamper som venstreback.

– Jeg spiller helst midtstopper, det er det som er min posisjon, men Grønis kjente til mine styrker og visste hvor jeg er best. Kanskje så han et potensial for at jeg kunne utvikle meg til å spille i flere posisjoner, det kan ha vært tanken hele tiden, sier Sjöberg før han forteller hvordan det har vært å spille venstreback:

– Det har vært OK, men ikke ideelt. Jeg spiller heller høyreback enn venstreback, understreker svensken som er høyrebeint.

Du ble vel ikke akkurat forespeilet venstrebacken når du kom til klubben?

– Nei, jeg ble nok ikke det, men jeg visste at Fredrikstad hadde to gode midtstoppere. Kanskje kunne jeg ha prestert bedre i en annen posisjon.

Er konkurransen for tøff i Fredrikstad?

– Nei, konkurranse er bare stimulerende og utviklende, så det har vært positivt. Det er hard konkurranse hjemme i Elfsborg også og de kan på ingen måte garantere meg spilletid i en bestemt posisjon.

Ønsket hjemme i Borås


Johan Sjöberg er født og oppvokst i Borås, det er der han har både venner og familie, samt en kjæreste som ikke ble med på flyttelasset til Fredrikstad. Hun flytter likevel etter dersom det blir Fredrikstad i fremtiden, men Sjøberg har valget om å bli værende i Elfsborg, hvor han har ett år igjen av kontrakten.

– Elfsborg har sagt at de gjerne ser at jeg kommer hjem, men det er på ingen måte sikkert at jeg velger Elfsborg bare fordi det er der jeg kommer fra. Jeg har fått signaler fra Fredrikstad om at de gjerne ser at jeg blir værende, men foreløpig har vi bare pratet løst om det.

Dersom du måtte svare; hva sier magefølelsen om hvor du spiller til året?


– Jeg har ingen konkrete tilbud å ta stilling til, så det blir veldig vanskelig å si. Jeg trives veldig bra i Fredrikstad, det er en fantastisk klubb og en flott by, så jeg kan like godt være tilbake i Fredrikstad etter nyttår.

– I Borås har jeg tryggheten med å ha både venner og familie rundt meg, men det er også andre interessenter med i bildet. Agenten min jobber med saken, men jeg har som nevnt ingen konkrete tilbud å ta stilling til, avslutter Sjöberg.

Johan Sjöbergs leieavtale går ut ”rundt 25. desember”, men Fredrikstad sitter på en kjøpsopsjon de kan benytte seg av.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340