Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Eggen ønsker gammel kjenning

Bjørkøy til Rosenborg?

Ifølge TV 2 sporten skal Bjørkøy ønske seg til Trondheim og RBK. Hans far er fra Levanger og hans mor er fra Kyrksæterøya, noe som er mye av grunnen til at vår kjære kaptein vil bort fra klubben.
Tekst av Jon Seth Johansen, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 03. November 2007 - 03:18
RBK vil nå gå i forhandlinger med 28-åringen som i år har vært Fredrikstads kaptein, og en solid spiller. Bjørkøy fikk også tredoblet lønnen sin før årets sesong, og har figurert som høyre indreløper i 4-3-3, som er Bjørkøys faste vante plass, og høyrekant i Anders Grönhagens 4-4-2. Bjørkøy har også spilt høyreback under tidligere FFK-trener Knut Torbjørn Eggens regime.

Eggen kommenterte til TV2 at Bjørkøy er en interessant spiller, som kan passe inn i Rosenborg, men Bjørkøy selv ønsker ikke å kommentere saken til TV2.

Terje Høili kommenterte.

FFKs velrenommerte investor, Terje Høili, ønsket derimot å si sin mening på TV2:

– Når vi inngår tre til fireårs, kanskje femårs avtaler for at spillerne skal være med på å bygge opp en god stall, for så å selge, det er helt høl i huet, var Høilis korte kommentar til TV2.

På spørsmål om hvor mye FFK og Anders Grønhagen ville ha for Bjørkøy, var Grønhagens svar at RBK måtte punge ut, og regnet med en prissom lå minst mellom åtte og ti millioner.

Det har ikke lyktes ffksupporter.net å komme i kontakt med John Anders Bjørkøy i kveld.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340