Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Overgangen bekreftet

Tegan er klar

Andreas Tegström blir FFKs nye spiss. I dag er det endelig offisielt at Sandefjord-spilleren flytter over fjorden og skriver under på en 3.5 årskontrakt med FFK.
Tekst av Trond Johansen, Foto: sandefjordfotball.no
Lagt ut: 28. August 2007 - 11:28
Det var FFKSupporter.net som i forrige uke sprakk nyheten om at FFK jobbet med å få Andreas Tegström fra Sandefjord til klubben som ny spiss. Siden har det vært mye spekulasjoner og nyhetsoppslag om saken både i lokal- og riksmedia, inntil overgangen endelig ble offisielt bekreftet i dag. FFK skal angivelig ha bladd opp nærmere 4 millioner for Sandefjord-helten.

Andreas Tegström noterte seg for hele 10 scoringer for Sandefjord i Tippeligaen i fjor. Denne sesongen har svensken slitt mer og står kun bokført med én scoring. Tegan kom til Sandefjord som et ubeskrevet blad fra svenske Husqvarna FF foran 2005-sesongen, men ble en umiddelbar hit i hvalfangerbyen. Nå venter nye utfordringer for 28-åringen i Fredrikstad, og vi ønsker naturligvis Tegan hjertlig velkommen til klubben og byen vår.

PS! Andreas Tegström kan ikke spille torsdagens kamp mot Hammarby siden han ikke er påmeldt til spill i UEFA-cupkvalifiseringen. Debuten kommer derfor trolig mot Stabæk på mandag - samme motstander som Tegström spilte sin siste Sandefjord-kamp mot.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340