Husk meg
Brukernavn
Passord

Holters forlater skuta...

Nå så... Ikke fullt så drastisk, men jeg forsvinner dessverre fra Fredrikstad i 5 år. I dag fikk jeg den gledelige nyheten av at jeg kom inn på Siv. ing. elektronikk ved NTNU - mitt førstevalg.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 23. July 2003 - 00:36
Oppmøte er allerede 11. august kl. 09.15, så snart har dere lest mitt siste kampreferat her på FFKSupporter.net...

På den mer gledelige siden vil jeg fortsette med å utvikle siden fra Trondheim, og utføre noen intervjuer derfra, men mer enn det kan jeg altså ikke bidra med, med mindre FFK møter RBK på Lerkendal til året - i tippeligaen...

Trond Johansen (Costanza) kommer nok til å dekke de aller fleste hjemmekampene, samt en del bortekamper, men nå er altså tiden inne for at vi trenger friskt blod her hos oss i FFKSupporter.net.

Kunne du tenke deg å hjelpe oss? Send gjerne en mail til support@ffksupporter.net, og husk at dette kan bli viktig for sidens videre popularitet. Hvis vi ikke klarer å dekke kamper i fremtiden vil kvaliteten synke, og dermed vil dere bli misfornøyde.

Jeg beklager dette på det sterkeste, men jeg må nok tenke mer på videre utdannelse og resten av mitt liv, enn FFKSupporter.net.

Så har du det minste snev av skriveferdigheter på lur, eller kan bidra på noen som helst måte, ta kontakt. Skriv gjerne et referat eller to av førstkommende kamper som du legger ved. Det er over hodet ikke påkrevd å ha noen som helst erfaring innen journalistiskk - det hadde over hodet ikke jeg.

På forhånd takk, og jeg kan ikke gjøre annet enn å fortelle at det har vært en fryd å jobbe for dere og klubben i mitt hjerte.

Takk.

Les mer i forumet.


Vennlig fotballhilsen
Øystein Holt
ansvarlig redaktør/rettighetshaver
www.ffksupporter.net

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340