Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

FFK2 - Gjøvik/Lyn

Prytz forsøker seg fra start

I dag er det duket for et nostalgisk oppgjør mellom FFK2 og Gjøvik/Lyn. Kampen finner sted på nye Fredrikstad stadion kl. 18:00, og Anders Prytz (bildet) er å finne i startelleveren.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 16. April 2007 - 14:27
Det forundrer nok ingen at man må betale litt for å se 2. divisjonsfotball, men inngangsbilletten er på beskjedne 50,-. Plankehaugen har i år ansvaret for arrangementet rundt kampene til FFK2, og stiller med alt fra vakter til speakertjeneste. 50% av billettinntektene går også til Plankehaugen.

– Vi går for enda en seier på nytt stadion, men vet det blir vanskelig. Gjøvik/Lyn har et bra lag, forteller sportslig administrator Per Morten Haugen til fredrikstadfk.no, og sier samtidig at laget ikke har blitt tatt ut. Plankehaugen melder likevel om følgende lagoppstilling.

FFK2 (4-4-2):
Erik Bråthen – Thomas Jørgensen, Dardan Mehmeti Agim, Shabani, Anders Prytz – Serge Konan Kouadio, Martin Elvestad, Ciaran Martyn, Hermani Vuorinen – Gardar Johansson, Mihály Tóth

På benken: Lasse Staw, Christian Halvorsen, Marius Krathe, Faton Hoti, Brian West

Dette er absolutt et slagkraftig lag som bør ha gode muligheter for poeng. Det gleder oss å se at Anders Prytz er tilbake i startelleveren. Gjennomfører svensken en solid kamp uten å slå opp den gamle skaden, blir han trolig å finne i startelleveren mot Aalesund.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340