Husk meg
Brukernavn
Passord

Schei Lindbæk er i byen!

Andre Schei Lindbæk har i dag vært i Fredrikstad for å se på forholdene, og vil nå definitivt bestemme seg i løpet av morgendagen om sitt klubbvalg. Harry Hansen i FFK er optimistisk, mens Schei Lindbæk sier til ffksupporter.net i ettermiddag at han har fått et veldig, veldig positivt inntrykk av klubben. (sist oppdatert: kl 19:02)
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 08. July 2003 - 16:26
Schei Lindbæk ankom Fredrikstad i formiddag sammen med sin kone Kari Lena. Tidligere i dag har han blant annet vært på Stadion for å se på forholdene, og han fikk også tid til å se spillerne i aksjon på trening.

- Hva synes du om det du har sett sålangt i dag?

- Alt ser veldig bra ut. Fredrikstad er en flott by, og dette er jo en herlig tid å komme hit på også da, sier en travel Schei Lindbæk på telefon til ffksupporter.net.

Han røper videre at han ikke bare har vært og sett på FFK og klubbens fasiliteter, men også sett på hus - og nevner både Gamlebyen og Kråkerøy som områder han har besøkt sålangt i dag - og det er hele tiden med en positiv tone... Lindbæk reiser ikveld hjem til Sogndal med veldige positive inntrykk, og vil der bestemme seg i løpet av morgendagen om det blir FFK-spill eller ikke. For Lindbæk er klar for å bestemme seg innen svarfristen som Harry Hansen har kommet med utløper:

- Nei, det er ikke noe problem. Vi hadde egentlig bestemt oss for å ta avgjørelsen innen onsdag selv nå, så det er bare bra.

Hvorvidt valget nå stod og falt mellom FFK og Viking ønsket han ikke å kommentere, ei heller om Molde eller andre lag var inne i bildet. Lindbæk skulle ha vært og sett på forholdene hos Viking i går, men kom seg aldri dit pga flytrøbbel. Selv om Rogalands Avis hevder at Viking er hans førstevalg, så kommer neppe Lindbæk til å besøke Stavanger - isteden sitter han igjen med gode inntrykk etter besøket i Østfolds hovedstad.

Og dersom Schei Lindbæk signerer for FFK så blir det heldigvis ikke snakk om noen korttidskontrakt ala 1 år. Han kunne snarere fortelle ffksupporter.net at han ønsket en langtidskontrakt med den klubben han måtte skrive under for nå, etter å blant annet ha spilt for Kongsvinger, Skeid, Molde og sist spanske Las Palmas samt Numanica. Nå ønsker han flere sesonger i samme klubb etter en litt trøblete tilværelse i Spania spesielt, og han kan fortelle at norsk 1. divisjon ikke er noe problem - og at det ikke er noe krav fra hans side at FFK rykker opp i år med tanke på eventuelt spill for rødbuksene.

Tidligere i dag var ffksupporter.net i kontakt med sportslig leder i FFK, Harry Hansen, som først av alt kunne bekrefte at Lindbæk var på plass.

- Øker dette sannsynligheten for at Lindbæk skriver under?

- Vi håper jo det. Det må på en måte han si, men at han tar turen hit og kikker, det anser jeg som et positivt tegn. Hadde han ikke ansett det som aktuelt, så hadde han nok neppe gjort det.

- Hvordan er inntrykket så langt?

- Inntrykket er veldig, veldig godt så langt. Jeg tør ikke å svare på om han kommer til å signere, men jeg er fortsatt i godt håp. Det er nesten bare Schei som kan svare på det, men jeg tolker det jo veldig positivt at han tar turen....

Følg med for snarlige oppdateringer. Ting kan skje fortere enn du tror...

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340