Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Forlater FFK

Yherland McDonald ferdig i FFK

Yherland McDonald har spilt sin siste FFK-kamp og forlater nå klubben etter eget ønske. Den hurtige og dribleglade kantspilleren fra Costa Rica har vært i Fredrikstad i tre sesonger, men ønsker nå å prøve seg i en ny klubb. Kontrakten hans med FFK går ut ved nyttår.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 19. November 2006 - 12:03
Stortalentet Yherland McDonald kom til FFK fra Costa Rica sammen med José Garro for tre sesonger siden etter å ha imponert under U17-VM i Finland med Harry Hansen på tribunen. De ble hentet til Fredrikstad i 2003.

Garro forlot FFK tidligere i år, og nå følger McDonald etter. Mens Garro aldri fikk sjansen i en obligatorisk kamp for FFKs a-lag, har Yherland McDonald fått noen sporadiske innhopp. I fjor startet han også hjemmekampen mot Start og spilte svært godt. Etter å ha vært plaget mye med skader i 2006, kom han tilbake helt på slutten av sesongen med mange friske innhopp. Blant annet i cupfinalen. Det ble også McDonalds aller siste opptreden i FFK-drakt.

FFK ønsker å sikre seg underskriften til Ismael Beko Fofana fra Elfenbenkysten som erstatter for McDonald. Fofana er i likhet med McDonald en teknisk og hurtig kantspiller.

Vi ønsker Mackie lykke til videre i karrieren!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340