Husk meg
Brukernavn
Passord

I dag åpnes overgangsmarkedet!

Det florerer med rykter for tiden, og de aller fleste venter i spenning på nye spillerinnkjøp. FFKSupporter.net har tittet litt på de heteste ryktene og sannsynligheten for forsterkninger.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 01. July 2003 - 02:03
Både Knut Torbjørn Eggen og Harry Hansen har påpekt at kampene mot Moss og Haugesund blir viktige kamper for at Fredrikstad skal forsterke laget. Med seier mot Moss er Fredrikstad et skritt nærmere forsterkninger.

- Etter onsdagens kamp mot Haugesund skal vi evaluere og velge strategi i forhold til om vi skal forsterke og eventuelt med hvem, forteller Harry Hansen.

- Vi har kontakt med spillere, men vi må huske at reglene sier at man kun kan hente inn spillere ved ekstraordinære skadesituasjoner. Det er faktisk ikke lov å bare hente inn spillere for å forsterke laget, men jeg kan ikke fatte og begripe at vi ikke skal få lov til det når for eksempel Rosenborg får lov til det, fortsetter Harry Hansen

På spørsmål om hvilke typer spillere Knut Torbjørn Eggen kunne tenke seg, påpeker han at Fredrikstad ikke kommer til å hente inn midtstoppere.

- Vi har vist at vi har folk som kan spille midtstoppere, selv om vi har hatt til og med 5. valget ute med skade, så vi henter ingen midtstoppere, forteller Eggen.

- Jeg vil ikke si noe mer enn dette, avslutter Harry Hansen.

Det er mye hemmeligheter rundt forsterkninger i år, og kanskje er det lurt med tanke på hva som skjedde i fjor når Molde snappet Arild Stavrum foran nesen på Fredrikstad?

Følgende spillere knyttes til Fredrikstad

Magnus Riis
- har blitt fristilt fra Moss og er en spiller som er meget nær kontrakt. Hovedpersonen selv og FFK håper det snart ordner seg. Han har trent sammen med a-laget en stund nå, og har blitt godt mottatt av fremtidige medspillere. Magnus Riis har hatt kyssesyken og skuldra ute av ledd 2 ganger, men er nå fullt restituert og på vei opp mot det nivået han var før skade.

- Det er en god spiller med fremtiden foran seg, forteller Tor Trondsen.

Dennis Olsen
- er sønn av tidligere FFK-kjempe Allan Olsen. 19-åringen kan spille både venstre og høyre flanke og har imponert, men om det vil bli tilbudt kontrakt vites ikke.

Ingen av disse spillerne forventes å forsterke laget med det første.

Andre Schei Lindbæk
- har blitt fristilt fra franske Numancia og er det heteste navnet for tiden. Harry Hansen har bekreftet interessen med følgende utsagn: - Han kan være en av mange interessante spillere.

Men Fredrikstad får hard konkurranse om spissen som i fjor var toppscorer i Molde, men valgte en snartur sørover til Spania. Tippeligaklubber som Brann, Molde, Viking og Lyn har vist interesse for spilleren, men også 1. divisjonsklubben Hønefoss.

Riktignok trakk Hønefoss seg unna Lindbæk, da de ble konfrontert med lønnskravene til Lindbæk. En person FFKSupporter.net har vært i kontakt med forteller at det trolig var snakk om en årslønn rundt 1 million kroner i året, samt en ganske stor ”sign-on-fee”-sum (trolig rundt 1 månedslønn) og fri bil.

Dette må selvfølgelig tas med en klype salt, og vi påpeker at dette IKKE er tall som Fredrikstad har bekreftet eller gått ut med.

Mange supportere har stilt spørsmål om hvorvidt Fredrikstad trenger en spiller som Andre Schei Lindbæk, og påstått at han er utrolig treg. Undertegnende husker ham fra tiden i Molde og Skeid, og da var det ingenting som tydet på at han var treig.

Riktignok er ikke farten hans største styrke, men han kompenserer for det han mangler der ved å time løpene godt. Lindbæk er også kjent for å vite hvor målet står!

Men konkurransen er hard, og sannsynligheten for at Lindbæk havner i Fredrikstad er liten. Som tidligere nevnt er mange tippeligaklubber ute etter denne spilleren, men alt er mulig.

Brann sliter med dårlig økonomi og har akkurat signert kontrakt med Raymond Kvisvik. Kjell Inge Røkke har snurpet igjen pengesekken i Molde, og de er i en lignende situasjon som Brann, så kanskje – KANSKJE – er det en liten mulighet for at Lindbæk havner i Fredrikstad?



FFKSupporter.net holder deg oppdatert!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340