Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Finsk storscorer klar

Vuorinen har skrevet under

Hermanni Vuorinen skrev i dag under kontrakt med FFK helt frem til sesongslutt 2009. 21 år gamle Vuorinen kommer fra finsk fotball hvor han er toppscorer i øverste ligaen. Der har han scoret imponerende 16 mål på 18 kamper!
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 29. August 2006 - 16:47

Hermanni Vuorinen, med kallenavnet "Heavy", blir dermed FFKs etterlengtede spissforsterkning i sommer. Med Øyvind Hoås midlertidig ute med lyskeskade, Brian West ute med langtidsskade, Dag Frode Hornseth sin exit og Martin Wiig sitt utlånsopphold i Sparta Sarpsborg, har FFK forståelig nok drevet intens spissjakt i sommer. Både Gardar Johannsson og Stephen Ward har nesten vært klare, men glippet i siste øyeblikk.

Men nå er endelig forsterkningen på plass. Vuorinen er av de største talentene i finsk fotball, fast inventar på U21-landslaget og har også et kort opphold i Werder Bremen bak seg. Han kommer fra den finske klubben Honka. Vuorinen er stor og sterk, men skal på ingen måte være noen sinke heller.

Til fredrikstadfk.no forteller finnen at han gleder seg til spill for sin nye klubb:

"Jeg mener den norske ligaen er interessant for meg, og synes det var spennende da FFK henvendte seg til min klubb FC Honka. Det jeg har sett av Fredrikstad tiltaler meg, og klubben får en kjempefin stadion ferdig neste vår. Klart jeg gleder meg til å spille for klubben."

Det er ikke offentliggjort noen overgangssum. Vuorinen kommer til Fredrikstad på tirsdag etter at han har spilt landslagskamp for Finland U21 i helga. Både tyske, italienske, slovenske og sveitsiske klubber har vist interesse for spilleren, men valget falt til slutt på Fredrikstad.

 

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340