• Denne sesongen kan du lagre din spillerbørs hos oss. Det eneste kravet vi stiller er at du er registrert og innlogget.

Stabæk 5 - 1 Fredrikstad, Monday 21. July, 2008

Tommy Runar

Tommy Runar (3)

Spilte i 90 minutter

Slipper inn fem mål. Ingen tabber, men flere av målene er det fullt mulig å avverge. Opptrer ikke som en sjef.

Pål André Czwartek

Pål André Czwartek (3)

Sliter med Alanzinho og blir passiv i spillestilen. Lite med offensivt. Heldig som slipper det røde kortet når han fratar Nannskog en opplagt målsjanse og lager straffespark.

Wallace Fernando Pereira

Wallace Fernando Pereira (3)

Er uryddig i spillestil og posisjonering. Virker ufokusert.

Jan Tore Ophaug

Jan Tore Ophaug (4 BB)

Klarer seg overraskende bra langs bakken. Flink til å lese spillet. Blir mer åpent utover i 2. omgang. Blir løpt i fra når forsvarsfireren ligger høyt og Stabæk spiller upresset via mellomrommet.

Hans Erik Ramberg

Hans Erik Ramberg (2)

Slett innsats. Småjoggende og puslete. Mister ball gang på gang. Kommer aldri opp i kroppen på motspillere for å hindre innlegg. Gjør en sløv jobb på flere av baklengsmålene.

Kasey Desmond Wehrman

Kasey Desmond Wehrman (3)

Stillestående og uten tempo. Viser tegn på å ta ansvar før pause, men klarer ikke å følge opp etter hvilen og resignerer fullstendig.

Abgar Aram Diego Barsom

Abgar Aram Diego Barsom (3)

Svakt pasningsspill. Tam og forutsigbar offensivt. Lite å bidra med.

Garðar Jóhannsson

Garðar Jóhannsson (3)

Scorer sitt åttende mål når han header inn 1-0 på corner. Skaper veldig lite i resten av kampen. Har tydelige tempoproblemer.

Raio Piiroja

Raio Piiroja (3)

Spilte i 68 minutter

Gjør flere feilvurderinger. Involvert i baklengsmål. Savner trygghet i spillet. Pådrar seg en smell og må ut.

Tarik Elyounoussi

Tarik Elyounoussi (2)

Spilte i 64 minutter

Får veldig lite til å stemme. Har én god avslutning, men verken touch eller driblinger sitter. Mister ballen og samspillet med Jóhannsson knirker gjennom hele kampen.

Andreas Tegström

Andreas Tegström (2)

Spilte i 46 minutter for Ardian Gashi

Byttes inn ved pause. Klarer ikke å utrette noe som helst.

Ardian Gashi

Ardian Gashi (3)

Spilte i 45 minutter

Er muligens hemmet av skaden og byttes ut i pausen. Skaper ingenting offensivt, men er flink til å tette igjen bakover sentralt i banen.

Serge Konan Kouadio

Spilte i 27 minutter for Tarik Elyounoussi

Byttes inn 25 minutter før slutt når kampen allerede er avgjort.

Vidar Martinsen

Spilte i 23 minutter for Raio Piiroja

Får etterlengtet kamptrening når han erstatter Piiroja de siste drøye 20 minuttene.

26/04/2024 21:35 | 06d4061f