Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Skråblikk

Fasiten for 2006

Ekspertene er alltid ute med sine tips om året som kommer i god tid. Mange av de såkalte fotballekspertene kan etter noen få treningskamper fastslå hvordan Tippeligaen den påfølgende sesongen kommer til å ende. Som regel er det bare å snu opp ned på disse uttalelsene og du sitter med fasiten. Det kan i hvert fall meget vel fungere på disse spådommene for Tippeligaen 2006.
Tekst av Stein Andre Sæther
Lagt ut: 21. February 2006 - 12:06

Februar

- Christian Steen takker likevel nei til Tromsø og signerer for Bodø/Glimt, Gillingham og Alaves.

- Hovedsponsoren til FFK er snart klar

- Lago og Eguren leies ut til Molde

- Bjørkøy får sin debut som midtstopper i en treningskamp

- Iversen bryter kontrakten med RBK etter at kona skjønte at et år med norsk-kurs var bortkastet når ho kom til Trondheim og trøndersk. Ho ville  sørover.

- Se & Hør observerer Drillo løpende vekk fra Oslo idet Einar Gellius og Klanen stemmer i "Vålerenga Kjerke".


Mars

- Via en gateselger på Karl Johan får Knut Torbjørn Eggen tips om en spiller som selveste Bruce Grobelaar har anbefalt. Han skal være den nye Tom Lund  ifølge Grobelaars gartner. Isuck M’Baye blir hentet på prøvespill, med det viser seg fort at han ikke holder mål. En nærmere research forteller at  han er en forvirra bonde fra Mosambik.

- Bjørkøy blir testet ut som sweeper mot Elfsborg på La Manga, selv om FFK spiller i en 4-4-2-formasjon.

- Hovedsponsoren til FFK er rett rundt hjørnet.

- Lago og Eguren drar tilbake til Trondheim og Rosenborg.

- Christian Steen er lei pendlingen mellom klubbene og satser på en musikkarriere.


April

- Karl Petter Løken og Torgeir Bjarmann spisser overraskende tungen med egne meninger under NRKs 4-4-2-sending og kommer med krass kritikk av antall utlendinger i Tippeligaen. Seerne er sjokkerte inntil de neste dag finner ut at dette var NRKs aprilspøk i år.

- Lillestrøm vinner finalen i Royal League foran 119 tilskuere, hvorav 102 av dem er forvirra japanere som trodde det var noe interessant bak murene  til stadion ettersom folk stod i kø. Det ble tatt 11 503 bilder under kampen.

- Rosenborg lurer sine uruguanske spillere og leier de ut til Rosenborg 2, de returnerer til Rosenborg samme dag, og leies så ut igjen på ny til RBK 2.  Ifølge Høgmo var problemet at de likte å flytte på seg og så på dette som eneste løsning på problemet.

- Brynildsen, Torvbyen, Japan Photo, Fredriksstad Blad, Denofa, Chess, DnB og ei bestemor med altfor mye penger blir ny hovedsponsor for FFK ut 2006.  Det blir trykket i alt åtte ulike drakter for å tilfredsstille de nye sponsorene.

- Ivar Hoff tipper FFK på direkte nedrykk. Selv om vi knapt har tapt treningskamper i vinter mener likevel Hoff at han har grunnlag for sitt tips, FFK  er nå inne i den vanskelige tredjesesongen i Tippeligaen.


Mai

- FFK vinner sin tredje strake hjemmekamp, mot Vålerenga. Bjørkøy, som spilte spiss, ble matchvinner. Hoås gikk målløs av banen for andre gang på rad  etter å ha scoret to mål i snitt på de foregående kampene. Hovedtribunen roper på å få satt han på benken.

- Mannen på rad tolv på hovedtribunen slutter å ta med seg keeperhansker på kamp. Han har til gode å fange et utspark denne sesongen, da han omsider  ser at vi har fått ny keeper.

- FFK går videre i cupen mot Bossekop etter 9-3 seier etter ekstraomganger.

- Uwe Rösler tar over Manchester City, Frithjof Wilborn tar over Lillestrøm

- Halvparten av medlemmene i Bastionen blir ferdige med å lage et digert teppe for å dekke over Mikel-saken. Den andre halvparten hadde problemer nok  med å stille lag til en turnering i syverfotball for supportere.


Juni

- Trond Erik Bertelsen blir solgt til Barcelona for 75 millioner.

- Terje Høili spytter penger inn i FFK slik at de kan forsterke troppen nok til å sikte seg inn på en topp tre-plassering

- Steffen Iversen blir observert på Aetat Holmlia etter å ha prøvespilt for Portsmouth, Everton, Mallorca, Fram Reykjavik, Oldham, Chicago Fire,  Mathare United, Sampdoria og Alta uten å få langtidskontrakt.


Juli

- Hoås scorer for første gang på fem kamper. Tribunen roper på livstidskontrakt.

- Etter at Eggen røper at han vil prøve å hente Roberto Carlos til klubben, trekker Høili pengene tilbake. Han oppdaget at Roberto Carlos kun er 168 cm  høy og altfor lav til å være en forsvarspiller.

- Simen Brenne scoret imponerende fire mål borte mot Rosenborg i en 5-1-seier og følger opp den gode formen.

- Petter Rudi blir tatt ut til landslaget, brekte bein, antydning til fugleinfluensa og det faktum at han hadde lagt opp til tross.

- Lillestrøm opplever en sportslig nedtur. Frithjof Wilborn fortviler og ringer en venn.


August

- Hoås blir omskolert til venstreback, Høili er på ny utenfor Stadion med pengesekken sin og glad som ei lerke.

- Ørjan Berg fyller 55 år.

- Yherland MacDonald vinner en Ronaldinho look-a-like-konkurranse. Ronaldinho selv blir nummer to i konkurransen.

- Davy Wathne rydder i kjelleren, finner noen cola-flasker, panter disse og kjøper Brann for pengene.


September

- Lillestrøm går på sitt sjette strake tap, Wilborn fortviler og spør publikum om hjelp.

- FFK har allerede kapret nok poeng til å berge plassen. Ivar Hoff lurer på hvorfor.

- Fredriksstad Blad lærer endelig korrekt skrivemåte for samtlige FFK-spillere.

- Plankehaugen bygger nytt hundehus til bikkja til Brenne, og han takker med å skrive under ny kontrakt med FFK.


Oktober

- Wilborn får sparken i Lillestrøm, Tore Strømøy blir ansatt som ny trener for å finne tilbake til vinnersporet.

- Disney gjør en overraskende investering i norsk fotball. De kjøper stadionnavnene til de nye stadionene til Odd, Stabæk og Start. Fra sesongen 2007  spiller disse på henholdsvis Ole, Dole og Doffen Stadion.


November

- Lillestrøm får aldri spilt siste serierunden fordi Tore Strømøy har tatt med hele laget til Sør-Amerika på jakt etter Jan Åge Fjørtofts ukjente  fetter som bor på Majorstua.

- Det blir klart at Løv/Ham, Sprint/Jeløy, Lofoten og Stabæk II blir Norges representanter i Royal League, etter at de andre bedre kvalifiserte lagene  i tur og orden takket nei til plassen fordi de ikke fikk noe utbytte av kampene og istedet ville prioritere treningskamper.

- Undertegnede vinner den tradisjonsrike sifferkonkurransen på FFKSupporter.net med klar margin.

- Fredrikstad vinner på ny 5-1 over Rosenborg i siste serieomgang med Bjørkøy som keeper, og kaprer en imponerende femteplass i serien.

- Før kampen ble det hengt opp et "Tak får allt stadion"-banner på stadion.

- Simen Brenne sanket sitt gule kort nummer 16 og 17 i siste kamp, rødt kort med andre ord og må stå over de 11 første serierundene neste sesong.

- Viking vinner cupfinalen mot Stabæk, men det alle snakker om er Ahlsens mål 22 år tidligere.


Desember

- Sparta vinner Romjulscupen.

- Eggen tester ut I’mbad Nokouto som visstnok skal være en eldre utgave av Freddy Adu. Den 43 år gamle vaktmesteren imponerer ingen på trening.

- FFK taper mot Moss i treningskamp, mossingene feirer i gatene, FFK-supporterne prøver å forklare at de stilte med halvparten juniorer og resten  tilfeldig utvalgte blant publikum, uten appell hos kråkene.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f