Husk meg
Brukernavn
Passord

Poengmessig bra vårsesong.

Resultatene har vært meget gode denne våren, spesielt om man sammenlikner med tabellen fra denne tiden av året i fjor. Vi har plukket poeng mot gode motstandere både på hjemme- og bortebane. Jeg synes vi har vist veldig sterk lagmoral og stor vilje til å gi motstanderne problemer. Vi sliter dessverre offensivt, men det vet vi at kommer, det har vi bevist før, og nå har jo Markus begynt å score igjen og det lover jo virkelig bra.
Tekst av Roger Risholt
Lagt ut: 19. June 2005 - 22:26
Det største problemet er muligens at vi til tider blir fryktlige baktunge, og da spesielt i 4-5-1, slik at når vi vinner ballen er det som regel minst 70 meter til motstandernes mål. Når vi i tillegg kun har Markus foran ballen, så sier det seg selv at det blir vanskelig å score. Midtbanen har som regel problemer med å komme fort nok opp i banen, og inn i de rette bakrommene, noe som fører til en del pasningsfeil, og her er det store rom for forbedringer. Defensivt må vi si oss godt fornøyd, og de 5 bak har stort sett vært meget gode. I 4-4-2 føler jeg at vi har vært meget gode, men ingen regel uten unntak, og kampen mot Aalesund er unntaket som bekrefter regelen.

2. omgang mot Tromsø var veldig artig, men skal sies at vi ledet 1-0 og de måtte fram på banen. Dette utnyttet lagledelsen bra ved å sette inn Brian, som hadde et hav av bakrom, og skapte Wild Wild West for Tromsø sine stoppere. Dette skapte også mer rom for oss andre. Men det førte vel til at vi ble mer sårbare defensivt, spesielt i midtbaneleddet. Alt i alt er det vel klart at vi fortsatt har mye å jobbe med i FFK, og det hadde vært skikkelig gøy om vi kunne fortsette poenghøsten og samtidig forbedre oss både spille- og underholdningsmessig.

For min egen gledet jeg meg til denne sesongen, men må nok innrømme at jeg ikke har fått det til like bra som jeg hadde håpet. Jeg slet i de 3 første kampene, men det løsnet mot Ham-Kam. Deretter slet jeg med skade den omgangen jeg spilte mot Trømsø. Jeg vet inderlig godt at jeg har mye å gå på. Det virker som om folk har høye forventinger til meg etter fjorårets sesong, og det er jo et kompliment i seg selv, men det fører også til at når jeg har spilt på pari så blir det oppfattet som under pari på grunn av forventningene folk har til meg. Jeg unnskylder meg ikke, for jeg er fullt klar over at jeg ikke har fått til de gode og veldige gode kampene jeg hadde i fjor. Om mitt dårlige spill irriterer dere, så skal dere vite at det irriterer meg veldig, for jeg ønsker å være en av de beste hver eneste kamp, og det er det jo åpenlyst at jeg ikke har vært. Jeg er ikke så mye borti ballen som jeg var i fjor, og det savner jeg. Etter min mening har vi slått vekk for mange baller i ingenmannsland istedenfor å prøve litt mer konstruktive løsninger.

Jeg har vært skadet i 3 uker nå, og må regne med noen uker til. Om jeg er heldig så rekker jeg kanskje siste kamp mot Start. Jeg håper selvfølgelig på å rekke kampen mot Lillestrøm, men det er viktig å skynde seg langsomt med skader generelt, og lyskestrekk er ikke et unntak.

Vi er godt med i Tippeligaen i år. Dere supportere har også vist at dere hører med blant det beste. Vi skal likevel bli bedre, og det håper jeg dere også har et ønske om å bli. Med Kvisvik på plass snart (?!?!) ser det lyst ut for FFK selv om det snart går mot mørkere tider solmessig,

Risholt

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3