Husk meg
Brukernavn
Passord

Artig, spennende og nervepirrende avslutning.

Jeg har plukket opp et par lokale uttrykksmåter i løpet av tiden her i Fredrikstad, og om kampen på søndag passer det å bruke en av dem:
Tekst av Roger Risholt
Lagt ut: 03. October 2003 - 00:39
SUVERENT!!

Bedre kan det ikke bli – toppspill og nedsabling av topplaget foran 7000 elleville, entusiastiske og fantasktiske Fredrikstadfolk. (Det var vel 10-15 Kamma-supportere der ved kampstart, men det ryktes at de kjøpte FFK-skjerf i pausen.) Vi belønnet de som møtte opp med spill i tippeligaklasse, om enn av noe ulik karakter i de to omgangene. I første omgang vartet vi opp med veggspill, trekantspill, one-touch, tredjemannsløp, og dette førte til at vi skåret 3 flotte mål. Etter pause spilte vi med klokhet, vilje og høy lagmoral. Det er deilig å se at vi kan spille slike taktiske omganger også, for det er en viktig egenskap å ta med seg mot gode lag.

Jeg føler at vi i kampen mot Ham-Kam endelig fikk vist det enorme potensialet som enkeltspillere og laget har. Vi visste at det måtte komme før eller siden, og at det løsnet i en toppkamp var jo ekstra gøy. Jeg tror dette er nok et eksempel på at vi har god psyke i laget, og den kan bli avgjørende. Ja, vi må ikke glemme at utfallet av serien ikke er avgjort ennå. Men, vi har det beste utgangspunktet nå, og det er herlig. Jeg ønsker meg mitt 3. opprykk på rad (rykket jo opp med Start før jeg kom til FFK.)

Det var en fryd å være tilbake i slag, og jeg synes jeg spilte en av mine beste kamper for året, mye på grunn av at jeg var omgitt av høyt presterende medspillere. Mot slutten av kampen var jeg helt utkjørt og ble byttet ut. Det var en fryd å rusle av banen til stående applaus fra 7000 tilskuere. Takk!

Jeg tok meg nok litt mer ut enn kroppen var klar for, men det er lett å bli revet med i en slik kamp. I dagene etter kampen var jeg litt småsyk igjen. Det er frustrerende å bli syk så lett og så ofte. Mandlene må fjernes, men det kommer ikke til å skje før etter de 5 viktige kampene vi har foran oss. Jeg ønsker jo selvsagt å spille disse kampene. Dessverre er det per i dag usikkert om jeg spiller til søndag.

Prestasjonsgruppen FFK er en herlig gjeng, og jeg er veldig tilfreds med å være en del av den. Vi føler oss trygge på det vi holder på med, og ut i fra tabellsituasjonen har vi jo ingen grunn til ikke å være trygge på at vi gjør ting riktigere enn andre. Selvsagt er det alltid rom for forbedringer, men de kommende ukene er ikke egnet for drastiske endringer, så vi kommer til å holde noenlunde den samme kursen som tidligere.

Vi gleder oss til de kommende kampene, og vi håper dere gjør det samme. Møt opp og støtt oss – vi trenger dere.


Roger

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3