Husk meg
Brukernavn
Passord

Vi er et topplag.

Dette kan gå veien om vi er dyktige nok. At vi er dyktige er det ingen tvil om, for selv om tabeller kan virke aldri så urettferdige ved slutten av sesongen, gjenspeiler sluttabellen et bilde av sesongen som helhet, og det er jo det seriespill handler om.
Tekst av Roger Risholt
Lagt ut: 24. September 2003 - 21:24
Vi har vist at vi mestrer seriespill veldig godt, og med 6 kamper igjen ligger vi veldig godt an med tanke på opprykk. Seieren mot MK, kombinert med Skeid sin seier over Raufoss, medførte at de 3 topplagene skaffet seg en solid luke. At Start slo Ham-Kam passet oss bra det også.

Jeg fulgte kampen på Radio Fredrikstad, og vil si at det er et topp tilbud. Vel, å si at jeg fulgte kampen er vel en overdrivelse, for etter ca. 15 minutter hadde jeg ikke negler igjen, og nervene var så frynsete at jeg måtte skru av. Det er utrolig hvor annerledes det er å være ute på matta. Da kan jeg være med på å styre utfallet av kampen, og er så opptatt med å spille at jeg ikke har tid til å være nervøs. Er jeg på benken eller på tribunen føler jeg også at jeg kan bidra noe, men hjemme i stua hadde jeg ikke noe å bidra med, og da knyttet det meste seg. Det var derfor utrolig deilig å logge på dataen og se at gutta fra Fredrikstad hadde slått gudan fra Mandal.

At kamputfallet nok en gang gikk vår vei viser at vi har en utrolig gode tekniske, taktiske, fysiske og mentale egenskaper. Vi har spillere som skårer mål og spillere som hindrer mål, og spissferdigheter i målfeltet avgjør veldig ofte kamper. FFK er i stand til å avgjøre kamper, og det er derfor vi er med å kjempe om opprykk. Vi tar poeng, selv med spill som blir beskrevet som dårlig fra alle hold, og akkurat nå er det poeng som teller. I disse Champions League tider er det fort gjort å miste perspektivene, så ikke glem at vi spiller 1. divisjon i Norge. Det er bra det også.

Neste oppgave er Ham-Kam hjemme, og det blir vanskelig. Vi vil vinne den kampen, men i kamper som denne er det viktig at dere som ikke er fornøyd med spillet vårt støtter oss likevel. I mange kamper er det bedre å være kyniske og unngå fadeser, enn å prøve seg på finfotball og dermed skape farlige situasjoner. Jeg tror det at vi er i stand til å legge om spillestil i løpet av kamper, og dermed ta poeng med både fint, stygt, godt, dårlig og middels spill er en av grunnene til at vi kjemper om opprykk.

Jeg valgte å bli hjemme i helgen for å bli helt frisk (om det er noen som liker brente mandler, så si ifra, for jeg har to som skal brennes bort etter sesongslutt), og jeg gjennomførte et par gode økter, og har følt at jeg er på rett vei i fellestreningene denne uka. Jeg håper og tror at jeg er tilbake i slag til toppkampen mot Ham-Kam. Slike kamper, hvor det er mye press og en fantastisk ramme rundt, gleder jeg meg alltid ekstra til. Det kommer til å koste svette, og kanskje litt blod, men det skal koste litt å våkne opp som vinner av en toppkamp i 1. divisjon på mandags morgen.

Vi spillere skal gi alt på søndag, håper dere som følger oss gjør det samme.
Vel møtt.


Roger

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f