Husk meg
Brukernavn
Passord

3 nye poeng, det smakte.

Herlige poeng, og selvfølgelig utrolig passende at Raufoss og Hønefoss tapte. Men, og det er et stort men, det er stort sett det eneste positive fra kampen. Det virker som om vi er inne i en negativ velodrom, og vi sirkler rundt og rundt, sanker poeng, men blir dårligere og dårligere for hver runde. Enkeltspillere, dessverre med meg selv i front, er langt under pari. Heldigvis har vi Steinar og Tor som redder oss i kritiske situasjoner.
Tekst av Roger Risholt
Lagt ut: 15. September 2003 - 02:17
Jeg har følt meg sliten siden kampen mot Haugesund, og kun i altfor korte perioder er jeg i nærheten av å spille godt. Toppformen er dessverre langt unna, det føles i alle fall slik. Før kampen i dag snakket jeg med legen og han sa at jeg nok hadde hatt en halsbetennelse en god stund. Jeg har slitt med halsbetennelser i mange år, og dessverre kjente jeg at sykdommen var på gang igjen, i stedet for å være på vei bort. Eggen og jeg snakket før kampen, og jeg fortalte at jeg var usikker på formen. Etter 30 minutter på matta hadde han sett nok, og det var et riktig valg, og absolutt et valg som var til lagets beste.

Nå har jeg bestemt meg for at jeg skal bli helt frisk før jeg spiller neste kamp, selv om det betyr at jeg ikke spiller mot MK. Denne beslutningen er til det beste for laget, og helt klart også for min egen del. Det tar på psykisk å ikke prestere over tid. Jeg ønsker å finne tilbake vårformen, slik at jeg kan være viktig for laget igjen på grunn av gode ballvinneregenskaper, god arbeidskapasitet, og konstruktive løsninger offensivt. Da sprudlet jeg. Det gjør jeg dessverre ikke i skrivende stund.

Lagmessig sliter vi fortsatt defensivt, og det er for stor avstand mellom lagdelene, vi taper for mange dueller og vi plukker heller ikke opp mange andreballer. Manglende innsats har nok litt å si, men denne mangelen kommer som et resultat av at vi ikke får til det spillet vi ønsker å spille (som er det samme spillet som dere supportere ønsker å se). Vi mister ballen for ofte, og det fører til at vi må jage ballen i stedet for å styre spillet selv. Slik jaging koster masse krefter, spesielt når det andre laget klarer å holde på ballen – og det gjorde jo Start i dag – og dermed blir vi presset bakover og har 90 meter til kassa de få gangene vi vinner ballen. Han østfoldingen med pæler er ikke på tur når han snakker om hvor gunstig det er med breakdown høyt oppe på banen.

Til tross for alt dette negative ligger vi på kvallikplass, og vi ser kun oppover på tabellen. Vi vil opp minst en plass, og det er kun opp til oss å lose skuta i havn. Det er derfor viktig at vi kommer uss ut av velodromen, finner det rette humøret og det rette spenningsnivået. Vi må ikke angsten for å tape bli så stor at den overskygger gleden ved å vinne. Negativ fokusering kommer man ingen vei med, hverken på fotballbanen eller i livet generelt, så vi får jobbe videre. Opprykk er gevinsten, og det er det vel ingen som har noe i mot.


Roger

P.S. Sterkt av Dadason å finne seg så kjapt til rette hos oss og putte i sin første kamp fra start. Det viser at han er en klassespiller.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3