Husk meg
Brukernavn
Passord

Hei hvor det går,

3 nye poeng på søndag, og med uavgjort for Kamma nærmer vi oss 2. plassen. Det er faktisk opp til oss selv å ordne sikker opprykksplass.
Tekst av Roger Risholt
Lagt ut: 03. September 2003 - 02:26
http://www.ffksupporter.net/bilder/risholt2.jpgVil først gratulere Steinar med en kjempekamp mot Ørn, og takke ham for at han holdt oss inne i kampen. At han reddet de to gangene broder Kai kom igjennom var helt herlig, for i tillegg til å være avgjørende for utfallet av kampen, som jo var det viktigste, betydde det at jeg også vant scoringsduellen med storebror. Nok om Kai og meg, for det er Steinar dette skulle handle om. Det han har prestert i år er meget imponerende, spesielt med tanke på at han ble hentet inn som reservekeeper for Rino. Steinar har kjempet til seg plassen, tross mye press fra folk og media i byen, og det viser tegn på en enormt god psyke, og den kan komme til å bli avgjørende i innspurten av sesongen, og ikke minst i tippeligaen. Vil i samme åndedrag nevne hvor viktig hele keeperteamet er, for Steinar hadde ikke hatt en slik utvikling uten Rino og Jerry. Jeg la jo et godt grunnlag for ham også, ved å dra ham med på treninger og lære han om ernæringsriktig kosthold i den tiden vi bodde sammen.

Apropos tippeliga – vi så video fra kampen mot Ørn og periodevis viser spillet vårt at vi er på rett vei. Det var selvfølgelig mye å sette fingeren på defensivt. Alle lagdelene må bidra sitt til at vi gjør det vanskeligere for motstanderne å slippe til enn det tilfellet var mot Ørn. Bedre lag skårer på slike sjanser, men det er jo symptomatisk for et lag i Ørn sin posisjon at de går av banen uten mål i en kamp som den på søndag.

Det var for øvrig deilig å være tilbake fra start, for det var en stund siden sist. Jeg følte at jeg kom greit ut av det, selv om jeg merket at jeg ikke har fått trent skikkelig den siste tiden. Behov for jevnlige inntak av medisiner helt siden Haugesundskampen sier vel sitt om hvor lenge jeg har vært ute av slag. Nå er jeg heldigvis frisk, og kampen mot Ørn og treningene denne uken vil nok få meg tilbake på det nivået dere liker å se meg på.

I skrivende stund er det 2. september, og overgangsvinduet er lukket. Det er derfor herlig at FFK sikret seg en klassespiller som Dadason før tiden var omme. Han er en fin tilvekst både sportslig og sosialt. Det blir spennende å se om han kan heve nivået på kortspillingen på borteturene – han har jo tross alt tippeligaerfaring. Mest sannsynlig er det at han kun bidrar til å øke potten, og den vet vi jo hvor havner. Bare spør gutta på kebabsjappa på hjørnet om jeg stort sett betaler i mynt.

Den gruppa vi har nå er den som skal kjempe om opprykk. Vi er sammen om dette, og sammen er vi sterke. Alle har en viktig rolle, uansett om du er spiller, trener, i støtteapparatet eller om du er supporter. La oss holde sammen og føre FFK dit klubben hører hjemme - nemlig i Tippeligaen.

Vi sees på søndag,


Roger

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3