Rått parti

FFK stilte med kun en spiller med a-lagserfaring i dagens oppgjør mot serietoer Lørenskog. Det gikk som det måtte gå overkjøring og utklassingssifre.
Tekst av Raymond Bråthen
Lagt ut: 10. July 2008 - 21:26
Med Ismael Beko Fofana som eneste spiller med a-lagserfaring ble det en vanskelig jobb for FFKs reserver i kampen mot Lørenskog. Allerede etter fem minutter stod det 0-1 etter at en Lørenskogspiller blir spilt igjennom alene med FFK keeper Andre Lindegaard. Bare fem minutter senere hadde Lørenskog en enorm mulighet til å øke ledelsen til 2-0. Ballen danset på mållinjen men FFK fikk klarert i siste sekund.

Det holdt likevel ikke så lenge. Etter en halvtime er det klart for corner til Lørenskog som enkelt blir headet i mål. Lørenskog går med det til pause med en fullt fortjent tomålsledelse.

Om første omgang var svak av det unge FFK-mannskapet, var andre omgang hakket værre. Allerede etter et par minuttter øker Lørenskog ledelsen til 0-3 og det som var igjen av luft i FFK ballongen forsvinner. Hele tre mål til slipper FFK inn før dommeren blåser av.

Alt i alt en helt fortjent seier til Lørenskog mot et ungt og urutinert FFK2 lag.

FFK ligger på nedrykksplass etter 13 spilte kamper og må snart finne formen hvis det ikke skal ende med tredjedivisjonsspill neste år