FFK2 - Odd2 4-0 (1-0)

Seier tok rekruttlaget opp fra sumpa

FFKs nest beste tok imot Odd Grenlands nest beste, og hjemmelaget tok en viktig seier med tanke på å nå målet i årets 2. divisjon, å berge plassen.
Tekst av Jan-Helge Hansen
Lagt ut: 23. July 2007 - 20:51
Første omgang var ikke mye å skryte av fra noen av lagene, Odds stortalent Fredrik Gulsvik viste frem skuddfoten èn gang, det var alt bortelaget skapte.

FFK skapte heller ikke allverden, Michael Trulsen er vanvittig mye bedre som spiss enn kantspiller, noe vi fikk se senere i kampen. Men Oguz Sangiroglu var frempå etter et overlegg fra venstre og satt sikkert inn 1-0 på bakerste stolpe, noe som også ble pauseresultatet.

Etter pause ble det klasseforskjell på lagene, til tross for at FFK avsluttet med 11 juniorspillere på banen. Gardar Johansson setter inn 2-0 etter fint forspill av Elvestad og West, før Michael Trulsen setter inn 3- og 4-0 etter han blir flyttet frem som spiss. 3-0 etter en lobb fra hjørnet av boksen, keeper klarer bare å forlenge ballen inn i mål. 4-0 etter å ha blitt spilt fri på høyresiden, og plasserer ballen kaldt i lengste hjørne.

Alt i alt en greit gjennomført kamp, og en velfortjent seier. Imponerende spill av 16 år gamle Erlend Thorvaldsen, unggutten står oppført som spiss på lagets nettsider men 91-fødte Thorvaldsen gjorde en kjempejobb som høyreback. I tillegg viser Martin Elvestad nok en gang sine egenskaper som ballfordeler, og Lasse Staw er en meget trygg sisteskanse.

Laget (4-4-2): Lasse Staw, Erlend Thorvaldsen, Agim Shabani, Dardan Mehmeti, Thomas Jørgensen, Oguz Sangiroglu, Martin Elvestad, Hans Erik Ramberg (John Faranso 63''), Michael Trulsen, Gardar Johansson (Gustav Holmes 83''), Brian West (Suad Vugdalic 78'')

26/04/2024 21:35 | 06d4061f