Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Forhåndsrapport FFK 2 – Kvik Halden

På lørdag braker det løs!

Det er fredag og timene tikker mot lørdagens ”storoppgjør” på Halden stadion. Med 2-2 i bagasjen må FFK 2 vinne eller spille 3-3 for å gå videre. De færreste var fornøyde med innsatsen til flere av A-lagsspillerne i det første oppgjøret og før returkampen bør flere ha fått seg et aldri så lite tupp i baken. Opprykk til 2. divisjon og bedre matching for de nest-beste står nemlig på spill. Vi har tatt en prat med Christian Halvorsen. Oppdatert: 16:02
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 17. November 2006 - 15:44
Du har fått mye skryt i det siste, hva er dine forventinger før denne kampen?

- Mine forventninger til kampen er at jeg skal fortsette med å gi alt. Vi begynner med å gi alt og kjempe, og deretter kan man begynne å tenke på kvalitet, og bra spill. Krigen må alltid vinnes først, og med Kvik som motstander er jeg sikker på at det blir en krig i begynnelsen av kampen, forteller Christian Halvorsen til ffksupporter.net

Tror du at FFK 2 kommer til å klare dette?

- Jeg er ganske sikker på at vi klarer dette. Alle må bare gå ut med den rette innstillingen, og det er nettopp å gjøre hva som trengs for å vinne. Det betyr mye for gutta, og jeg tror ikke det skal stå på motivasjonen i morgen. Vi kommer til å få et mye bedre tilbud som fotballspillere i 2.divisjon, og ikke minst nivået blir økt noe vanvittig. Da kan jo veien opp også bli lettere, fortsetter den ambisiøse venstrebacken til ffksupporter.net

Christian Halvorsen - A-lagsspiller innen to år?

- Når man får mye skryt, tenker man at man ikke er langt unna A-stallen, men da kan man ikke hvile og tro at alt er gjort. Det er nettopp da du skal gi mer enn du noensinne har gjort, og det har jeg tenkt til å fortsette med. Hvis jeg fortsetter med den gode trenden, tror jeg dette er innenfor rekkevidde, avslutter Halvorsen før han farer av gårde for å møte noen slektninger.

Hvem kan egentlig spille?

Det har vært en rekke diskusjoner om hvilke spillere som egentlig kan starte disse kampene. Blant annet har f-b.no skrevet følgende:

NFFs regelverk sier at spillere fra hele troppen kan spille for andrelaget, bortsett fra de 11 som startet for førstelaget siste seriekamp (- mot Rosenborg 5. november, 1-1).


Dette viser seg å være feil. Regelverket sier nemlig følgende:

*)§ 2-9 Deltakelse på lavere seniorlag
(1) Stiller en klubb med flere lag i samme aldersklasse, må en spiller for å kunne delta i obligatorisk kamp for andrelaget eller lavere rangert lag, ikke ha spilt fra start av i et høyere rangert lags siste obligatoriske kamp, uavhengig av om kampen ble spilt i serie eller NM. Dette gjelder selv om kampen ble avbrutt eller senere kjent ugyldig.


Følgende A-lagsspillere kan dermed starte kampen i morgen:
Lars Jørgen Myhrvold, Lasse Staw, Agim Shabani, Jørgen Magnussen, Trond Erik Bertelsen, Brian West, Yherland MacDonald, Øyvind Hoås, Hermanni Vuorinen, Martin Elvestad, Miikka Multaharju, Anders Stadheim og Michael Røn

Staw, Bertelsen og West sliter alle med skader. De siste meldingene viser at Anders Stadheim, Tamas Szekeres og Michael Røn også har meldt seg på den listen.

Bekreftet FFK-startellever:
Lars Jørgen Myhrvold, Thomas Jørgensen, Agim Shabani, Jørgen Magnussen, Christian Halvorsen, Mergim Dervishi, Faton Hoti, Martin Elvestad, Miikka Multaharju, Øyvind Hoås og Yherland MacDonald.

Under den første kampen måtte Kvik Haldens Erik Bråthen, Lukasz Lubieniecki og Ahmet Emini ut med skader.

Erik Bråthen har takket nei til doktorbesøk og hevder bestemt ovenfor treneren at han blir klar til kampen. Det samme blir Lukaz Lubienecki, mens Ahmet Emini er usikker. Kvik Haldens toppscorer Jonas Faraasen Olsen har pådratt seg infeksjon i tåa, og kan ikke spille. Kent Hansen ble tildelt rødt kort og må stå over.

Disse spilte det første oppgjøret for Kvik Halden:
Erik Bråthen (Frode Faraasen, 45. min) - Lukasz Lubieniecki (Martin Torp, 80 min), Joacim Jonsson, Magnus Henriksen, Marius L Larssen - Lirim Rufati, Ahmet Emini (Ørjan Christiansen, 30. min), Kent Hansen, Erik Faraasen - Christer Arnesen og Jonas Faraasen Olsen.

Vi noterer oss at minst to spillere må erstattes i startelleveren og har ikke de minste planer om å forsøke å gjette hvem som stepper inn. Det kan vi for lite om Kvik Halden for å gjøre.
 
Kampen spilles på Halden stadion lørdag klokka 13.00. Ved mye regn og bløt bane vil kampen bli flyttet til Risum kunstgressbane.

Skulle FFK2 klare å rykke opp til 2. divisjon må man belage seg på mer reising til året. Vinneren er ifølge Halden Arbeiderblad satt opp i Nord-Norges avdeling til neste år. De hevder det er første gang at Norges Fotballforbund setter opp Østfold-lagene sammen med lagene fra Nord-Norge. Det betyr at FFK2 kan måtte belage seg på sju lange reiser til Nord-Norge neste år.

Her er NFFs forslag til avdelingsoppsett, 2. divisjon avdeling 4:
Manglerud Star, Alta, Mo, Harstad, Hammerfest, Skarp, Lillestrøm 2, Lørenskog, Sprint/Jeløy, Drøbak/Frogn, Sarpsborg FK, Porsanger/Tromsø 2 (1-4 etter første kvalifiseringskamp), Kvik/FFK 2 (2-2 etter første kvalifiseringskamp) og Mjølner.

PS! Verdt å merke seg er at man i Halden være registrert Fortet-tilhenger for å være Kviksupporter. De fraskriver seg nemlig alt ansvar, da de kjenner identiteten, gikk gjennom papirer og kunne bemerke at kubjellesupporteren ikke er en av de registrerte Fortetmedlemmene. En riktig stor og hyggelig familie dette! ;)

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3

Siste fra 2. laget

» -