temp

FFK2 - Klemetsrud 6-1 (3-1)

Rekruttlaget til tabelltopp

Klemetsrud ble ikke overraskende slått enkelt av et godt FFK-lag på Stadion. Etter å ha tatt ledelsen midtveis i første omgang på sin første store mulighet, maktet ikke Oslo-laget å holde unna for et kontrings-sterkt hjemmelag som skapte sjanser nok til å score tosifra i kveld.

Tekst av Jan-Helge Hansen
Lagt ut: 11. August 2006 - 21:38

3. divisjon avd. 1, 12. serierunde:

FFK2 - Klemetsrud 6-1 (3-1)
Fredrikstad Stadion, ca. 40 tilskuere
Mål: 1-1 Michael Røn 36', 2-1 Dag Frode Hornseth 42', 3-1 Yherland MacDonald 45'+3, 4-1 Martin Wiig 69', 5-1 Røn 73', 6-1 Jørgen Magnussen 90'+1
Laget (4-3-3): Lågeide - Jørgensen (Jørgen Hansen 84'), Magnussen, Shabani, Halvorsen - Røn, Elvestad, Garro - Wiig, Hornseth (Fabian Andersen 61'), MacDonald (Michael Trulsen 80')
Gule kort: Ingen

Raske overganger nøkkelen

Det ble raskt tydelig at Klemetsrud ikke klarte henge med hjem når FFK satt fart på kula, så overganger fra hjemmelaget preget hele kampen. Gjestene fra Oslo ville være med på leken, og angrep med raske spisser så fort de fikk sjansen, og kunne ha laget flere mål enn de gjorde. To redninger på strek og et frispark i treverket forteller litt.

Men det var FFK som startet kampen klart best, og før kvarteret var spilt hadde allerede Hornseth og Røn fått sjansen alene mot keeper, uten uttelling i målprotokollen. Hornseth skulle få sin andre store sjanse for kvelden halvveis i omgangen, men avslutningen stryker utsiden av stolpen. Klemetsrud går så rett i angrep, og når Jørgen Magnussen slipper bortelagets spiss bak ryggen på et innlegg fra høyre, scorer den raske angriperen enkelt på FFKs urutinerte keeper, som til daglig spiller spiss! for juniorlaget.

Heldigvis klarer de rød-hvite å snu kampen før hvilen, utligningen kommer fra Michael Røn som kaldt setter ballen i nettmaskene etter forarbeid av Martin Wiig. Sistnevnte gjorde mye bra i kampen, og virker å være i god form. Fem minutter før pause går hjemmelaget i ledelse ved Jørgen Magnussen som pirker inn ballen etter at Hornseths heading har blitt reddet på streken. Og som ikke det var nok, setter Mackie inn 3-1 med hodet! etter fint forarbeid av Wiig og Hornseth.

Surfet til tabelltopp

Andre omgang ble en marsj mot tabelltopp, med tre scoringer til hjemmelaget og ingen til gjestene. Riktignok skapte Klemetsrud noe, med ekstrem fart på topp, men de fikk aldri pirket ballen over streken.

Det fikk FFK, Martin Wiig la på til 4-1 etter flott forarbeid av Christian Halvorsen som stormet utallige ganger opp langs sin venstreside i kveld. Halvorsen kom seg rundt forsvarsspilleren med et veggspill og la ut til Wiig, som enkelt og kaldt bredsider ballen i nettet halvveis i omgangen.

Like etter er Halvorsen igjen på tur, og kopierer forarbeidet til forrige mål. Denne gangen er det Michael Røn som er på plass og setter inn sitt andre for kvelden til 5-1. Nå er bortelaget kjørt, og José Garro får stå helt alene på tjue meter og kline til på halv volley, men ballen treffer dessverre tverrliggeren og Klemetsrud får klarert.

Spillet roer seg litt på slutten, men det skulle komme en siste spiker i kista. Røn slår et frispark fra venstre som Jørgen Magnussen møter foran armene til keeper, og stusser ballen inn i det tomme målet til 6-1.

FFK2 inntar tabelltoppen foran Tor Trondsens Lisleby, før deres kamp i morgen. Trondsen var forøvrig på Stadion i kveld og så 2. omgang, og nevnte at han er blitt overtalt til å spille ti minutter for Dagfinn Enerlys lag den 30. august. Vi ser frem til å se Tor spille igjen!

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3